Kodumaised jalatsid pakuvad rõõmu ja positiivseid elamusi

Copy
Foto: Omaking.ee

Sügise saabudes kui inimesed muutuvad rohkem tubasemaks, tuleb kõnepruuki sõna vahetusjalats või sisejalats. Rääkides vahetusjalatsitest, meenub meile kohe lapsepõlv koos lasteaia ja kooliajaga. Aga tegelikult kasutame ju vahetusjalatseid või sisejalatseid, kuidas keegi soovib neid kutsuda, kõik igapäevaselt. Miks on hea vahetada jalatseid päeva jooksul? Ning mis valikuid selleks üldse on? Ja uskuge või mitte, ka Eestis toodetakse häid sisejalatseid!

Milleks mulle vahetusjalanõud?

Tulles pärast pikka päeva töölt koju, on ju mõnus võtta ära tänavajalatsid ja veelgi parem, libistada jalga toasussid. Lisaks sellele, et jalad saavad olla siis oma loomulikus asendis, annab see signaali, et võib vabamalt võtta, pinge on maas. Tegelikult on sama ka vahetusjalatsitega tööle saabudes, kui vahetame tänavajalatsid millegi mugavama vastu, siis vabaneme pingest ning äkki alateadlikult loome ka töötegemiseks vabama õhkkonna. Kas ei tundu mõnus?

Foto: Omaking.ee

Teiselt poolt ei saa üle ega ümber jalgade ebameeldiva lõhna probleemist, sellaga on kimpus väga paljud inimesed, olenemata soost või vanusest. On olemas mitmeid leevendust pakkuvaid vahendeid nagu jalatsite deodorandi kasutamine või jalatsites sisetaldade vahetamine, kuid ennetamaks probleemi, on parimaks lahenduseks siiski jalgade õhutamine ja sellele aitab kaasa just jalatsite vahetamine päeva jooksul. Seega sandaalid või ruumikad jalatsid, eriti naturaalsetest materjalidest, lasevad jalgadel hingata ning taastavad jalgade normaalse termoregulatsiooni. Seega andke jalgadele õhku!

Kolmandaks on ju ameteid, kus vahetusjalatsite kandmine on suisa kohustuslik. Oled sa siis teenindaja hotellis, kaupluses või tegeled patsientidega raviasutuses. Veelgi enam, nende jalatsite puhul on lisaks eel pool loetletule oluline, et jalatsid oleksid tõeliselt mugavad ja ergonoomilised, kuna mitmed ametid nõuavad palju jalgadel olemist. Seda kõike pakuvad meie sandaalid, mille hulgast peaks küll igaüks leidma meelepärase mudeli – madala, kontsaga, kinnisema, lahtisema, roosa, musta või hoopis edeva läikiva!

Seega on vahetusjalatsid olulised väga mitmest aspektist lähtuvalt.

Kontorisse sussides

On juba aastaid levinud trend, et kodu on kontor ja kontor on kodu. Inimesed saavad ise oma töögraafikuid sättida ning kui tööpäevad venivad pikaks, siis tahame tunda end koduselt ka tööpostil. Et teha olemine mugavaks igal rindel, on järjest enam ettevõtteid tellinud oma kontoritesse nö kontorisusse. Neid saab tellida nii personaalseid kui ka nö külalissusse, mida saab siis soovi korral varba otsa lükata. Susse saab tellida nii ettevõtte logoga kui ilma. Igal juhul on mõnus olustik kontorites garanteeritud. Kui sussid tunduvad liiga igavad, siis miks mitte tellida kontorisse töötajatele hoopis sandaalid!

Kooli ja lasteaeda sandaalide või sussidega

Meie valikus on juba mõned aastad olnud barefoot ehk paljasjalgsete jalatsite põhimõtete järgi loodud mõnusad laste sussid Mutsu ja laste sandaalid Lusti, mis sobivad ideaalselt ka lasteaeda vahetusjalatsiks. Lapse jalg saab olla nendes jalatsites loomulikus asendis ning miski ei takista maailma avastamast. Kooli sobivad suurepäraselt vahetusjalatsiteks laste sandaalid ja laste kingad – jalg hingab, on vastupidava tallaga ning valikust leiab erinevaid mudeleid ja värve erinevale maitsele. Meie „retro“ võimlemissusse HipHop teavad vist pea kõik eestlased, nendega on koolis kehalise tunnis üle kitse hüpatud, kooli koridorides joostud ning peale kooli trennis karatud. Need sussid on üks äärmiselt mõnus alternatiiv tihti kobakatele spordijalatsitele, et kõik sirutused ja painutused saavad maksimaalselt lihvitud.

Meie oma jalatsid - eestlaste tehtud eestlase jalale

Et selle jutu jätkuks ka päriselt lahendusi pakkuda, ei pea neid jalatseid minema kaugelt otsima. Oleme Võrumaal tegutsev ettevõte ja oleme brändide OmaKing ja TOKU all susse ja sandaale valmistatud juba veerandsada aastat. Seega on olemas traditsioonid, kogemused ning võime kindlalt väita ka, et paljude eestlaste heakskiit. Oleme pidevalt oma klientidega suhtlemas nii laatadel, kui ka meie Telliskivi poes, et saada tagasisidet toodete kohta ning leida veelgi võimalusi parendamiseks. Tänaseks on meie tooted 100% toodetud kasutades rohelist elektrienergiat ning seega saame olla veelgi uhkemad. Kuna suve lõpp seostub kõige enam just peatse kooli algusega, siis mõeldes sellele, oleme osad tooted eriti heade hindadega meie e-poodi üles pannud, aga kindlasti leiab igaüks sealt endale midagi sobivat!

Hoiame oma jalgu!

Copy
Tagasi üles