Ilubränd vastab: kas nahk võib ilutoodetest laisaks muutuda?

Copy
Foto: D'DIFFERENCE

Oled end tabanud mõttelt, et oleks lapsena pidanud siidiselt siledat nahka rohkem hindama? Kosmeetikabrändi D’DIFFERENCE brändijuht Carmen Kibur sõnab, et õigete vahenditega on võimalik ka täiskasvanuna saavutada ideaalilähedane nahk.

Millest sündis D'DIFFERENCE?

D’DIFFERENCE sündis vajadusest. Selle loodusliku, teadusliku ja silmaga nähtavaid tulemusi toova nahahooldusbrändi looja on Dr. Ruth Oltjer, AS Chemi-Pharm asutaja ning juht. Esimesed näokreemid tulid turule 2012 aasta lõpus, aga eeltöö ning koostöö erinevate riikide arstide, teadlaste ja biokeemikute vahel algas aastaid enne seda. Nahaga tegelema ajendas Ruthi kaks asja: arstina nägi ta igapäevaselt kui kiiresti võib halveneda naha olukord haiglas, lamavate patsientide puhul, lisaks vajas tema lähedane ekstra hoolt ja tähelepanu. Juba esimeste, haiglatele loodud kreemide koostisainete hulgas oli looduslikel ainetel suur tähtsus. Tõestus headest ja kiiretest tulemustest suurendas veendumust, et looduslik on see õige suund! Siin peab kindlasti mainima, et me räägime 10 aasta tagusest ajast, mil looduskosmeetikat oli vähe, inimesed ei hoolinud kreemipurkide sisust, sageli lugesid ahvatlevad hüüdlaused, võimsad reklaamikampaaniad ja tuntud brändinimed.

Kas pidev niisutamine, kreemitamine ja naha hooldamine on üldse hea? Kas nahk "laisaks" ei muutu?

Kõige tähtsam on naha loomuliku kaitsekihi taastamine ja siis selle hoidmine ning pidev tugevdamine. Tunduvad nõrgad ja laialivalguvad lubadused, pole neis selgust ja nooreks ka ei tee. Tegelikult on naha enda loomulik kaitsekiht võti, mis avab särava, hea jumega naha uksed. Selline nahk ei kuiva, ei kestenda, see ei muutu punaseks kui temperatuurid vahelduvad, ei „jonni“, ei üllata liigse rasu ja punnidega.

Mis siis selle kaitsekihi nõrgaks teeb ja nahahädadele tee valla päästab? Aus vastus on ELU. Normaalne nahk on lastel enne puberteeti ja nendel, kes armastavad nahahooldusrutiine ja on leidnud enda jaoks sobivad tooted. Naha „laisaks“ muutumist karta pole põhjust. See on meie kõige suurem organ, aeglase ning pikaldase reageerimisega. Kuna tegu on välisorganiga, siis tasub meeles pidada, et kõik seesmised mõjutajad – niiskus, vitamiinid, mineraalained, jõuavad sinna viimasena ja seetõttu on mõistlik nahka pealtpoolt hea ja paremaga turgutada. Parimad tulemused tulevad sageli alles kuu aja jooksul, peale uue toote kasutama hakkamist, kuna just 28-35 päeva võtab aega rakkude uuenemise protsess. Samas, kui toode ei sobi, siis sellest on aru saada kiiremini – kasutuse algusest ja nädala jooksul peale seda. D’DIFFERENCE vlog’is on selle teema kohta ka paari minuti pikkune postitus.

Millised arengud on viimaste aastakümnete jooksul ilumaailmas toimunud?

Teadlikkus on tõusnud ja kõik on palju personaalsem ning kliendi vajaduste kesksem. Kuna infot on palju, tooteid ning tootjaid samuti, siis hakatakse vaatama tagasi lihtsuse poole. Aktiivained, need mis nahahooldustoodetes efekti annavad (vitamiinid, happed, peptiidid), on ikka samad ja see ongi hea, kuna neid on tohutult testitud ja nende mõju ning efektid tõestatud. Lihtsus seisneb selles, et hakatakse vähendama lisaainete ja mahuainete hulka. Loodetavasti muutub tänu sellele koostisainete hulgas orienteerumine oluliselt lihtsamaks. Praegused ülipikad INCI nimekirjad ajavad inimesed segadusse ja kaotavad isu toodet rohkem tundma õppida. Meie oma brändiga oleme 100% läinud seda teed, et igal ainel kreemis peab olema kindel mõte ja funktsioon. Selline lähenemine suurendab toote silmaga nähtavat efekti ja vähendab ärrituste ohtu. Selle teema kohta saab rohkem lugeda meie kodulehe blogist.

Kuhu on iluvaldkonnal veel areneda? Milliseid muutusi võime tulevikus näha?

Palju on räägitud personaalsetest kreemidest. Luuakse üks kreemipõhi ja vastavalt kliendi naha seisundile saab sinna juurde lisada aktiivained. See on põnev maailm ja eks on näha kuhu sellega jõutakse. D’DIFFERENCE pakub sisuliselt sarnast teenust, kodumaise tootjana oleme oma kliendi kõrval igal sammul. Aitame luua personaalseid nahahooldusrutiine ja valida sobivaid tooteid, murede puhul nõustame ning aitame.

 

Kirjutage meile: info@ddifference.com

Nippe ja nõuandeid saab ka meie sotsiaalmeedia kontodelt:

FB @ddifferencebrand

IG @ddifference_brand

Tooteid saate osta: www.ddifference.com

 

 

Copy
Tagasi üles