Postimees alustab laialdast koostööd The Wall Street Journaliga (3)

Copy
Foto: Postimees WSJ

Majanduslike otsuste tegemisel on kvaliteetne info olulise tähtsusega. Sellepärast alustab Postimees maailma ühe hinnatuma meediaväljaandega The Wall Street Journal koostööd.

Postimehe veebiväljaandes hakkavad lähiajal ilmuma USA juhtiva majanduslehe olulisemad lood eesti keeles.

1889. aastast välja antav päevaleht on defineerinud maailma majandusajakirjandust enam kui sajandi vältel – kajastanud kümnete tuhandete ettevõtete loomist ja hääbumist, olnud tunnistajaks uute tööstusharude, nagu näiteks auto-, kosmose-, nafta- ja meelelahutustööstuse sünnile, hoidnud kätt pulsil teaduse ja tehnoloogia edusammudel ning jälginud tarbimisühiskonna ja globaliseerumise arenguid nii Ameerika Ühendriikides kui ka mujal maailmas.

„Koostöö The Wall Street Journaliga annab võimaluse tuua äriringkondades kõrgelt hinnatud väljaande sisu Eesti lugejateni. Eriti oluline on see praeguses hetkes, kui pensionifondidest kantakse eestlaste kontodele pea miljard eurot. Sellepärast on Postimehel hea meel pakkuda oma lugejatele võimalust saada osa maailma tipptasemel majandus- ja tehnoloogiauudistest, arvamustest ja analüüsidest,“ ütles Postimehe peatoimetaja Marti Aavik. “Loodame, et meie koostöö The Wall Street Journaliga aitab teha nii mõnegi mõistliku investeerimisotsuse,” lisas ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles