Postimehes on nüüd The Wall Street Journali kõige olulisemad lood eesti keeles

Copy
Foto: Postimees WSJ

Majanduslike otsuste tegemisel on kvaliteetne info olulise tähtsusega. Sellepärast toob nüüd Postimees kõige olulisemad The Wall Street Journali lood meie lugejateni eesti keeles. The Wall Street Journal on USA juhtiv majandusväljaanne, mis on defineerinud maailma majandusajakirjandust enam kui sajandi vältel.

1889. aastast välja antav päevaleht on kajastanud kümnete tuhandete ettevõtete loomist ja hääbumist, olnud tunnistajaks uute tööstusharude, nagu näiteks auto-, kosmose-, nafta- ja meelelahutustööstuse sünnile, hoidnud kätt pulsil teaduse ja tehnoloogia edusammudel ning jälginud tarbimisühiskonna ja globaliseerumise arenguid nii Ameerika Ühendriikides kui ka mujal maailmas.

„Koostöö The Wall Street Journaliga annab võimaluse tuua äriringkondades kõrgelt hinnatud väljaande sisu Eesti lugejateni. Eriti oluline on see praeguses hetkes, kui pensionifondidest kantakse eestlaste kontodele pea miljard eurot. Sellepärast on Postimehel hea meel pakkuda oma lugejatele võimalust saada osa maailma tipptasemel majandus- ja tehnoloogiauudistest, arvamustest ja analüüsidest,“ ütles Postimehe peatoimetaja Marti Aavik. “Loodame, et meie koostöö The Wall Street Journaliga aitab teha nii mõnegi mõistliku investeerimisotsuse,” lisas ta.

Lisaks The Wall Street Journali olulisematele lugudele eesti keeles saavad Postimees Pro paketi tellijad tarbida Postimehe sisu reklaamivabalt. Ühtlasi tagab Pro pakett ligipääsu USA majanduspäevalehe digiväljaande wsj.com ingliskeelsele tasulisele sisule.

Boonusena saavad Postimees Pro paketi tellijad tasuta osaleda aasta kõige olulisemal majanduskonverentsil, kus astuvad üles LHV panga asutaja ja investor Rain Lõhmus, investor ja iduettevõtja Lauri Meidla, Skeleton Technologies asutaja ja juht Taavi Madiberk, SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel, Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots ja teised investeerimismaailma tähed. Lisaks astub esimest korda eesti publiku ees üles The Wall Streeti esindaja, kes teeb ettekande globaalsest majanduskliimast.

Loe täpsemalt Postimees Pro paketi ning konverentsi kohta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles