G4S: Linnahalli katusel toimunud kontserdi käigus keegi vigastada ei saanud

Copy
Eile oli Linnahalli katusel hulga rahvast.
Eile oli Linnahalli katusel hulga rahvast. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Eile toimus Linnahalli juures Samsungi droonisõu, mida kogunes vaatama suur hulk rahvast. Enne droonisõud toimus Linnahalli katusel NOËPi kontsert, mille lõpupoole oli katuses tunda kergeid võnkeid. Inimestel paluti lava juures hajuda.

Vastavalt Tallinna linna väljastatud loale ja G4Si turvaplaanile oli katusele lubatud 2000 inimest. Kui inimeste piirarv hakkas täituma, otsustati väravad sulgeda.

Pärast väravate sulgemist hakkasid mõned sissesoovijad omavoliliselt Linnahalli ümber olnud piirdeaedasid kahest kohast eest ära võtma ning sisenesid ürituse territooriumile. Turvafirma G4S sulges info laekumisel operatiivselt väravad, et rohkem inimesi sisse ei pääseks ning teavitas juhtunust ka häirekeskust.

Enne droonisõu algust andis kontserdi NOËP. Kontserdi lõpupoole, tundsid kohalolijad Linnahalli katuses kergeid võnkeid. G4Si turvajuht ja ürituse korraldaja otsustasid üheskoos, et inimeste turvalisuse tagamiseks, peaksid inimesed viibima katusel hajutatumalt. Inimestel paluti lava juurest eemalduda, peale mida kontsert jätkus ning millele järgnes täies mahus droonisõu. Ükski inimene vigastada ei saanud ja üritus möödus ohutult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles