Linnahall muutus ohtlikuks

Indrek Ojamets
, reporter
Copy
Ürituse korraldaja väidab, et linnahalli katusele oli lubatud 2000, hoone omanik, et tuhat inimest. Turvafirma andmetel vooris rahvast turvapiirdest hoolimata juurde kontrollimatult.
Ürituse korraldaja väidab, et linnahalli katusele oli lubatud 2000, hoone omanik, et tuhat inimest. Turvafirma andmetel vooris rahvast turvapiirdest hoolimata juurde kontrollimatult. Foto: Konstantin Sednev

Reede õhtul toimunud rahvarohkel üritusel Tallinna linnahalli jäähalli katusel hakkas pind inimeste jalge all kergelt võnkuma ning rahvast hakati turvalisuse huvides hajutama. Hoone katusel toimus lubatust suurem üritus, kuna korraldajad vaatasid kokkulepetele läbi sõrmede.

Reede õhtul kogunes hulk inimesi linnahalli katusele ja hoone ümbrusesse, et nautida NOËPi kontserti ja pärast seda droonide lennuetendust, kus võis näha lausa 500 värviliste tuledega lennumasinat. Üritus oli pealtvaatajatele tasuta.

Enne droonisõud toimunud kontserdi ajal oli katusel tunda kergeid võnkeid.

«Linnahalli katusel oli tunda, et põrand liigub, selline tunne, nagu lainetaks jalge all,» rääkis üks kohal viibinutest Postimehele. «Samal ajal tegi mingi inimene alt värava lahti ja kõik said koroonapassita sisse. Oht tõusis, õnneks vist katusega midagi ei juhtunud ja show oli võimas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles