Linn lubas linnahalli katusele 3000 inimest, aga näeb murekohta kontserdil

Brita-Maria Alas
, ajakirjanik
Copy
Ürituse korraldaja väidab, et linnahalli katusele oli lubatud 2000, hoone omanik, et tuhat inimest. Turvafirma andmetel vooris rahvast turvapiirdest hoolimata juurde kontrollimatult.
Ürituse korraldaja väidab, et linnahalli katusele oli lubatud 2000, hoone omanik, et tuhat inimest. Turvafirma andmetel vooris rahvast turvapiirdest hoolimata juurde kontrollimatult. Foto: Konstantin Sednev

Linnahalli katusel toimunud kontserdi järel tõstatati küsimus, kes rahvamassi sinna lubas. Linn väljastas kõigepealt loa 3000 inimesega ürituse korraldamiseks, aga näeb suuremat murekohta etteteatamata kontserdi korraldamises. Nimelt korrutavad ametnikud, et korraldaja neile kontserdit ei maininud.

Reede õhtul kogunes suurem rahvamass linnahalli katusele ja hoone ümbrusesse NOËPi kontserti ning droonide lennuetendust nautima. Peatselt tunti jalge all pinna võnkumist, mõne sõnul suisa vajumist ning üritus peatati. 

Turvafirma teatel tohtis katusele lubada 2000 inimest, mida nende kinnitusel ka järgiti. Linnahalli aktsiaseltsi nõukogu esimees ja Tallinna abilinnapea Andrei Novikov kommenteeris varem, et juttu oli hoopis 1000 inimesest ja kontserdist ei olnud nad üldse teadlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles