Arkadi Popov kandideerib valimistel Keskerakonna ridades (7)

Meinhard Pulk
, Toimetas
Copy
Mihhail Kõlvart ja Arkadi Popov
Mihhail Kõlvart ja Arkadi Popov Foto: Keskerakond

Keskerakonna nimekirjas kandideerib oktoobrikuistel valimistel Tallinna linnavolikogusse tuntud arst, Lääne-Tallinna Keskhaigla juht Arkadi Popov.

«Minu jaoks on see esimene kord valimistel kandidaadina kaasa lüüa ning ootan saabuvat teatava põnevusega. Kohaliku omavalitsuse asjades osalemine on justkui mõnevõrra kodanikukohus, sest kes siis ei tahaks, et tema kodulinnal hästi läheb,» ütles Popov.

Popov rõhutas Tallinna Haigla projekti tähtsust. «Minu jaoks on tõesti oluline, et Tallinna Haigla idee saaks reaalsuseks, et kahe juba vana haiglahoone asemele tekiks uus ja tipptasemel meditsiiniasutus. Minu eesmärk on olla selle teema advokaat,» ütles Popov.

Möödunud aasta detsembrist Lääne-Tallinna Keskhaiglat juhtiv Arkadi Popov on varem juhtinud Põhja-Eesti Regionaalhaigla kiirabikeskust, möödunud aastal täitis ta terviseameti kriisistaabi hädaolukorra meditsiinijuhi ülesandeid.

Popov valiti 2020. aastal aasta kodanikuks, Postimehe aasta inimeseks ning aasta pressisõbraks. 2021. aastal pälvis ta Eesti Punase Risti III klassi teenetemärgi ja Tallinna linna teenetemärgi.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles