Ivan Makarov kandideerib EKRE nimekirjas Tallinna volikokku (3)

Postimees
Copy
Ivan Makarov.
Ivan Makarov. Foto: Erik Prozes

Tuntud ajakirjanik Ivan Makarov kandideerib kohalikel valimistel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas Tallinna volikokku.

«Mul puuduvad võimuambitsioonid, ma pole elu sees olnud mitte ühegi erakonna liige. Kuid kui erakond minu poole pöördus, nõustusin pakkumisega tingimusel, et olen nimekirja viimane number,» ütles Ivan Makarov.

«Sellega toetan inimesi, kes püüavad hoida Eestit minu pere, minu lapse, lastelaste ja heade naabrite turvalise koduna ning ei lähe selles küsimuses kompromissile. Olla tõeliste võitlejate punane latern või ankrumees on minu jaoks au. Jätkan igal juhul avalikku meediatööd meie traditsioonide, perekonna ja Eesti kaitsel, ka üritades lähendada eestlasi ja oma siinseid Eestimaad armastavaid rahvuskaaslasi, mida olen teinud vahelduva eduga juba umbes 40 aastat.»

Ivan Makarov töötas Eesti Raadios 1992. aastast kuni 2020. aasta maini Raadio 4 vastutava toimetajana. Ta tegi 20 aastat Raadio 4-s igapäevast Balti infosaadet «Raadius», 28 aastat öömuusika programmi ja 25 aastat hommikuprogramme, viimastel aastatel oli info- ja poliitiliste nädalasaadete «Subbotitsa» ja «Nedelitsa» juht. Makarov on teinud Vikerraadios "Keskööprogrammi" ja vene meediaväljaannete ülevaadet, Raadio 2-s muusikasaadet «Estrada» ning olnud kolumnist.

Teda on tunnustatud Valdo Pandi nimelise ajakirjanduspreemia ja Eesti välisministeeriumi teeneteristiga. Ajaleht Postimees nimetas Ivan Makarovi 2019. aasta arvamusliidriks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles