EKRE vallavanemakandidaat Otepääl on kogenud diplomaat Ants Frosch

Postimees
Copy
Ants Frosch.
Ants Frosch. Foto: Erakogu

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esinumber ja vallavanemakandidaat Otepääl on Eesti välisluure rajaja ja staažikas diplomaat Ants Frosch.

«Meie ei vaiki, kui on vaja seista vallarahva ja kohalike inimeste eest. Lähtuda tuleb eelkõige kogukonna vajadustest ning heaolust, hoolida inimestest ja kodukoha loodusest. Tuleb toetada abivajajaid. Noored pered ja lapsed vajavad senisest rohkem tähelepanu,» ütles Ants Frosch.

«Vallavõim peab olema rahvale lähemal ning teenima seda ausalt, demokraatlikult ning läbipaistvalt. Soovime olla kohaliku rahva teenistuses läbi tõhusa vallajuhtimise ja oleme valmis võtma vastutuse järgnevateks aastateks.»

Ants Frosch on sündinud 1959. aastal Põlvas, lõpetanud Valga Gümnaasiumi ja Tartu Ülikooli õigusteaduskonna cum laude. Kuni riigiteenistusse suundumiseni töötas ta advokaadina Tartus. Aastatel 1991–2019 oli Frosch kõrgem riigiametnik, Eesti välisluure rajaja ning seejärel 20 aastat diplomaatilises teenistuses. Ta on olnud Eesti suursaadik Euroopa Nõukogu juures Strasbourgis, Poolas ning korduvalt Rumeenias ja Bulgaarias.

Tema kodu on Otepää aedlinnas. Ta on abielus, peres kasvavad koolieelikutest kaksikud tütred.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles