Filmisügis Apollo TVs: “Tõde ja õigus”, “Mandariinid” ja veel mitmed hinnatud Eesti filmid

Apollo TV
Copy
Foto: Apollo TV

Apollo TV toob sügise hakul vaatajateni mitmed armastatud kodumaised hittfilmid. Pidevalt täienev Apollo TV filmiriiul on ideaalne kaaslane pimedateks sügisõhtuteks.

Septembri alguses jõudsid Apollo TV filmiriiulile eepiline suurfilm ”Tõde ja õigus” ning võõrkeelse filmi Oscarile ja Kuldsele Gloobusele nomineeritud ”Mandariinid”. Juba varasemast on Apollo TV platvormil valikus sellised menukid nagu „1944“, „Klassikokkutulek“, „Sangarid“ ja „Fred Jüssi. Olemise ilu“.

Foto: Apollo TV

Kodumaise ettevõttena on Apollo TV jaoks kohalik toodang oluline. Eestlased hindavad Eesti filme kõrgelt. Seetõttu pakub Apollo TV teleteenusepakkujatest suurimat valikut selles kategoorias. Sealjuures ei pea eelpool mainitud filmide vaatamiseks eraldi maksma, vaid need on Apollo TV standardpaketis hinna sees.

Lisaks kodumaistele menukitele leiab Apollo TV filmiriiulilt ka välismaiseid filme igale maitsele – kõik eestikeelsete subtiitritega. Septembris lisandub valikusse südamlik tõsielul põhinev draama „Hinga“ ning laste rõõmuks animakomöödia „Snoopy ja Charlie Brown: Tobukeste film“. Filmivalik täieneb pidevalt.

Sügise parimad Eesti filmid Apollo TVs:

”Tõde ja õigus” (2019): Apollo TVs alates 3. septembrist

Eesti 100. aastapäevaks valminud mängufilmis, mis põhineb A. H. Tammsaare samanimelise romaani esimesel osal, peab Vargamäe uus ja järelandmatu peremees võitlema raske töö, kiusliku naabri ja omaenda tõekspidamistega, et oma söötis ja vilets maa viljakaks muuta. Ja et tõde ja õigus jumala poolt mahajäetud paigas jalule seada.

”Mandariinid” (2013): Apollo TVs alates 3. septembrist

„Mandariinid“ on lihtne kuid kummitav lugu vanast Eesti mehest, kes hoolitseb kahe haavatud sõduri eest kes võitlevad vastasrindel 1990-ndate Gruusia sõjas.

”Vehkleja” (2015): Apollo TVs alates 10. septembrist

Eesti-Soome-Saksamaa ühistoona valminud Klaus Härö melodraama mereäärse väikelinna Haapsalu vehklemisõpetaja keerulistest valikutest sõjajärgses Eestis.

”Seenelkäik” (2012): Apollo TVs alates 17. septembrist

Toomas Hussari debüütfilm on õuduskomöödia poliitikust, kes kaotab suuna seenemetsas ja sotsiaalses süsteemis.

”Luuraja ja luuletaja” (2016): Apollo TVs alates 23. septembrist

Toomas Hussari poliitiline satiir, milles on vastakuti Eesti ja Vene eriteenistus, eestlane ja mustlane, patriotism ja egoism, väikekodanlus ja boheemlus.

Apollo TV leiab aadressilt apollo.tv. Pakettide hinnad algavad 8,99 eurost. Esimesed 30 päeva on kogu Premium sisu tasuta – sealhulgas üle 50 enimvaadatud telekanali. Teleteenus töötab digiboksis ja Android TV nutiteleri äppides, Androidi ning iOS seadmetel, arvutiekraanil ja olemas on ka Chromecasti tugi. Üle WiFi ühenduse toimivat digiboksi ei pea ühendama internetikaabliga ja on tänu sellele mugavalt kaasaskantav.

 
Copy
Tagasi üles