Saksamaa Bundesliga liigub täiskäigul edasi

Viaplay
Copy
Foto: Viaplay

Saksamaa Bundesliga on täies hoos ja kuigi lüüa saanud meistrid Müncheni Bayern ei ole hooaja alguses maksimumpunkte kogunud, on Robert Lewandowski ja Serge Gnabry juba näidanud, et nad on ühed Bundesliga tugevaimad väravalööjad. Dortmund ja Erling Haaland on samuti maineka trofee jahtimisel olulisi punkte kaotanud. Bundesliga on nädalast nädalasse tõesti tõestanud end kui üks tähelepanuväärsemaid liigasid. Vaadake kõiki Bundesliga mänge igal nädalal otseülekandes Viaplay voogedastusplatvormil.

15. septembril algab Euroopa Liiga, kus osalevad maailma parimad jalgpalliklubid. Eelmisel hooajal alistas Villarreal maratonmängus Manchester Unitedi tulemusega 12:11. Sel hooajal ei mängi ükski finalist Euroopa Liigas. Kes siis saab endale 2021/2022. aasta ihaldusväärse trofee? Uurige lähemalt Viaplay voogedastusvormilt.

14. septembril antakse avalöök ajaloo esimese UEFA Euroopa Konverentsiliiga mängus ja Konverentsiliiga fännidel on võimalus jälgida mõne parima rahvusvahelise tasemega jalgpalluri mängu. Tõenäoliselt jahivad trofeed Harry Kane ja Tottenham, kuid tiitlile pretendeerib kindlasti ka AS Roma Lorenzo Pelligrini ja Henrikh Mkhitaryaniga. 16. septembril kell 18.45 Kesk-Euroopa aja järgi mängib Eesti FC Flora Belgia Gentiga.

Foto: Viaplay

Võib-olla mõni vähem tuntud meeskond üllatab ja võtab karika ning kvalifitseerub järgmisel hooajal otse Euroopa Liigasse? Vaadake kõiki UEFA Euroopa Konverentsiliiga mänge otseülekandes Viaplay platvormil.

Lisateave: www.viaplay.ee

Nordic Entertainment Group on Põhjamaade juhtiv voogedastus-ettevõte, mis pakub Viaplay voogedastusplatvormi kõigis Balti riikides. Viaplay vaatajad saavad nautida ainulaadseid kõrgetasemelisi otseülekandeid, valikut parimatest rahvusvahelistest filmidest, auhinnatud sarju, kvaliteetseid Viaplay originaalfilme ja lastele mõeldud sisu. Viaplay pakub kvaliteetset meelelahutust kohalike subtiitritega igale pereliikmele. Ainulaadset sisu saab vaadata igal pool, igal ajal ja peaaegu igas seadmes. Viaplay võimaldab mitmel kasutajal vaadata Viaplayd korraga ühes kohas ning teil on igal ajal võimalik tellimusest loobuda.

Copy
Tagasi üles