Allan Roosileht: „See on täielik Rock’n Rull“

Copy
Foto: Beautiful Me

Aastal 2017 sai Pärnust alguse tõeline rullimaania, mis on tänaseks kasvanud globaalseks frantsiisitud ettevõtteks, mis avab järjest uksi välisriikides. See on nii hea, et seda püütakse kopeerida ja hammustada tükikesi sellest suurest õunast. Mis see on?

Eesti oma bränd, mis lööb laineid heaolu turul ja arendab seda valdkonda – Beautiful Me rullmassaaž.

Hiljuti võis sotsiaalmeedias näha tuntud raadiomeest, DJ-d ja, õhtujuhti Allan Roosilehte just selles samas rullmassaažis rulli peal massaaži nautimas ja enda tervise eest hoolitsemas.

„Tervisega pole õnneks probleeme, aga kaal võiks väiksem olla. Seda parem on ka tervis“ lausus Allan küsimuse peale, et mida ta seal teeb.

Foto: Beautiful Me

Beautiful Me rullmassaaž on vaid mõne aastaga ehitanud selle põneva masina ümber süsteemi ja ainulaadse kontseptsiooni.

„Ei ole vahet – naised või mehed, massaaž on ju üldteada heaolu allikas mitte ainult sportlastele, vaid ka tavainimestele. Arvan isegi, et inimene, kellel on istuv töö arvuti taga vajab massaaži ja igasugust liigutamist kõige enam. Mulle meeldis, et rullmassaaž on infrapuna soojendusega. Mõnus ja soe. Ise valid kiiruse ja tugevuse, millega rulli vastu erinevaid lihasgruppe pressid. Igal harjutusel on oma kindel aeg (kuni 4 minutit) ja erinevate asendite võtmise juhendid jooksevad teleekraanil. Tund aega liigutamist ja masseerimist kaob kiiresti. Beautiful Me rullmassaažid on hubased ja kodused. Perenaised on väga abivalmis, pakuvad trenniriietust ja joomiseks spetsiaalselt mineraalidega rikastatud vett. Kogu massaažiseanss on paras puhkehetk muidu hoogsale päevale. Võimaldab korraks aja maha võtmist. Beautiful Me rullmassaažid asuvad Tallinna erinevates linnaosades ja seitsmes linnas. Vali selline, kus mugavam käia” selgitas Allan Roosileht enda kogemust.

Foto: Beautiful Me

Beautiful Me rullmassaaž on oma usalduse võitnud ka arstide ja spetsialistide seas. Tihti saadavad arstid sinna teatud probleemidega inimesi, et abi saada, sest heast lümfisüsteemi tööst ja rullmassaaži toimest kaovad paljud mured nagu võluväel. Kui peab meeles pidama, et tõsiste probleemide korral peab enne ikka spetsialistidega suhtlema. Beautiful Me rullmassaaž on ennekõike ennetav meede enda heaolu ja tervise eest hoolitsemisel.

„Tervise eest peab ikka hoolitsema järjekindlalt ja kui tekib muresid, siis peaks kohe, õigel ajal ka abi otsima. Kaalutõus ei ole muidugi otse terviseprobleem. Kaudselt küll. Eks ülekaal on ka organismile üsna kurnav, aga kui oled oma kaalu jälgimisega ka varem tegelenud, tunned oma keha, tead, mida ette võtta, siis saad ka kõigega hakkama. Minu puhul vahelduvad perioodid, kus ma kaalu mõttes „laisklen“ ja lasen elul rahulikult kulgeda. Seda suurem on rõõm, kui ennast taas käsile võtad ja rõõmustad selle üle, kui kaal langeb. Rõõm logelemisest vaheldub rõõmuga seatud eesmärgi täitmisest. On ju iga kadunud kilogramm rõõmu pakkuv.” rääkis Roosileht.

Beautiful Me rullmassaaž ehitas täiesti enda nutika rullmassaaži masina, mis viis selle teenuse uuele tasemele. Integreeritud IT süsteemid, automaatsed suhtlused serveritega ning uudne tänapäeva lümfisüsteemi teadmistele vastav patenteeritud programm on ainulaadsed maailmas.

Foto: Beautiful Me

 

 

Uus ja tõhusam programm on loodud koostöös lümfispetsialist ja -terapeut Reio Vilipuuga. Programm on testitud sadade inimeste peal ning võrreldud eelneva programmi tulemustega. Selle kõige põhjal saab julgelt väita, et lümfisüsteemi teadmised ja asendite järjekorrad mängivad suurt rolli heaolu tundes ja tulemustes.

See uus programm põhineb lümfiteraapia põhimõttel ehk kõige kaasaegsemaid lümfisüsteemi teadmisi arvesse võttes. Lümfisüsteemi stimuleeritakse nii, et sellest päriselt ka kasu on. Vana ja tavapärase programmiga, mis on kasutusel kõikidel teistel sarnastel masinatel üle maailma, võivad tekkida vastuolud. Beautiful Me on nüüd uudse programmi võtnud kasutusele ka vanema tüübi masinatele.

Foto: Beautiful Me

„Me ei saa lubada enam mitte ühelgi inimesel teha mitte ühtegi massaaži vana programmiga, teades, et see ei järgi päris täpselt kõiki tänapäevaseid teadmisi lümfisüsteemist ja selle tööst“ rääkis Beautiful Me juht Kee Abel.

„Oleme teinud suuri pingutusi, et meie rullmassaaž oleks maailma parim ja nüüd see kindlasti ka on. Me ei saa minna oma kaubamärgiga üle maailma kehva teenusega“ lausus Kee.

Foto: Beautiful Me

„Enda tervise eest hoolitsemine ei ole Beautiful Me rullmassaažiga üle mõistuse kallis.

Esimene kord soovitatakse läbida 10-korra kuur, et teha restart enda kehale ning seejärel käia kasvõi üks kord kuus enda kehale head pakkumas – sellest kõigest piisab, et näha ja tunda muutusi“ lausus Kee.

Beautiful Me rullmassaaži ühe 56-minutilise kogukeha massaaži hinnaks tuleb 10-korra kaardiga vaid 18 €. Kuid see hind sisaldab nii palju head sinu kehale. Lisaks ei pea kohale minnes kaasa võtma mitte midagi erilist, selga antakse spordiriided kohapeal. Samuti saad kohapeal vajaliku mineraalidega vee, mis on lümfisüsteemile väga vajalik.

Foto: Beautiful Me

Hubased ja privaatsed rullmassaažid pakuvad seda heaolu tunnet seitsmes Eesti linnas.

Leia endale see õige asukoht ja proovi ise või mine uuesti, kui sa ei ole veel uut harjutuste programmi proovinud – see on ise kogemist väärt.

Lisainfo ja broneeringu leiad www.rullmassaaz.ee

Copy
Tagasi üles