Vajad sügisel turgutust? Siit leiad endale kõik vajaliku!

Copy
Foto: Shutterstock

Sügisene pime ja kõle aeg nõuab immuunsuse tugevdamist. Siin on neli ettevõtet, kes aitavad haiguste hooajale tugevamalt vastu astuda.

Nordboost

Viiruste ja haiguste ennetamiseks on kõige targem pöörduda looduse poole - nii nagu seda on teinud inimesed juba aastatuhandeid. Raviseened on üks efektiivsemaid vahendeid immuunsüsteemi turgutamiseks ja haiguste vältimiseks. Põhjamaises puutumatus looduses kasvatatud raviseentest valmistatud seenetinktuuride igapäevane tarvitamine toetab organismi vastupanuvõimet ja peletab stressi ning väsimust. Erinevad teaduslikud uuringud on tõestanud raviseente bakterite- ja põletikevastast toimet. Raviseened on üks võimsamaid looduslikke antioksüdante ja sisaldavad rohkelt vitamiine ning mineraale.

Foto: Nordboost

Nordboosti veebipoest leiab viis erinevat tinktuuri kõige levinumatest raviseentest - Chaga ehk must pässik (elujõu ja immuunsuse seen), Lion’s Mane ehk lõvilakk-korallnarmik (seen ajule ja mälule), Reishi ehk läikvaabik (rahulik meel ja parem uni), Shiitake (pika elu eliksiir) ning Maitake ehk leht-kobartorik (põletikuvastane seen).

Nordboosti 100% orgaanilistes seenetinktuurides pole mingeid tundmatu päritoluga lisaaineid ega seeneniidistikke, mida paljudes teistes seenetoodetes kasutatakse. Nende tootevalikust leiab ainult maailma puhtaimas looduses kasvatatud seeni. Loe raviseente kohta lähemalt siit ja alusta tervemat elu juba täna!

blank

Vitamin Therapy

Päikeselistel suvepäevadel salvestatud D-vitamiini varud ammenduvad kahe kuu jooksul ehk täpselt haiguste hooajaks. Just siis vajame D-vitamiini kõige rohkem immuunsüsteemi normaalseks talitluseks. Suukaudsete vitamiinide puhul on nende imendumine piiratud biosaadavuse tõttu, lisaks mõjutavad vitamiini imendumist ka geneetika, vanus, üldine tervislik seisund, ainevahetus ja palju muud. Intravenoossed/Intramuskulaarsed vitamiinid imenduvad palju kiiremini ja 100% biosaadavusega. Vitamin Therapy pakub D-vitamiini süsti, mis viib vajaliku vitamiinikoguse hõlpsalt organismi.

Detox
Detox Foto: Vitamin Therapy

Lisaks D-vitamiini süstile saab Vitamin Therapy teenus erinevaid tervist turgutavaid tilguteid. Immunity tilguti sobib neile kes tunnevad, et hakkavad haigestuma (nõrkus, väsimus, halb meeleolu), see on abiks ka haigusest taastumisel. Detox tilguti toimib rakulisel tasemel ja sisaldab aineid, mis soodustavad kehal kasutada toksiinide vastu võitlemisel omaenda looduslikku tervendamissüsteemi. Detoksikatsioon puhastab keha ohtlikest ainetest, taastab elujõu ja parandab üldist tervist.

Loe lähemalt Vitamin Therapy teenuste ja tingimuste kohta nende kodulehelt.

 

BIAKS

Medistus Antivirus aitab ennetada viirushaigustesse nakatumist. Muuhulgas aitab Antivirus vähendada koroonaviirusesse nakatumise riski.

2021. aasta kevadel teostatud In-Vitro uuring näitab,et Medistus Antivirus toimib efektiivselt Covid-19 viirustüve vastu. Juba kümne minutiga väheneb viirus 99,4% (loe täpsemalt siit). Medistus Antiviruse kaitsev toime ei sõltu viiruse tüvest, see toimib kõigi viirustüvedega ühtmoodi.

Foto: Proviisor T. Talving

Medistus Antivirus — millega tegu?

Kokkupuude bakterite ja viirustega ei tähenda tingimata seda, et inimene haigeks jääb. Immuunsüsteem võitleb iga päev erinevate haigustekitajatega ning kui organism on nõrgenenud, võivad viirused läbi tungida. Seega on mõistlik immuunsüsteemi veidi aidata.

Foto: BIAKS

Medistus Antiviruse imemistabletid tekitavad suu ja kurgu limaskestale kaitsva barjääri, millest viirused ja bakterid läbi ei pääse. Kui haigustekitaja organismis kanda kinnitada ei saa, ei hakka viirus paljunema ning inimene jääb terveks.

Medistus Antivirus imemistablette on hea kasutada ennetava meetmena rahvarohketes kohtades. Üks imemistablett tekitab kaitsva barjääri mitmeks tunniks. Medistus Antivirust on soovitatav kasutada ka esimeste haigusnähtude ilmnemisel.

Läbiviidud uuringute järgi on Medistus Antivirus efektiivus tõestatud streptokokkide, stafülokokkide ning isegi tugevate viiruste H1N1, H2N2 (linnugripp) ja COVID-19 inaktiveerimisel.

Medistus Antivirus on kättesaadav kõikidest apteekidest ja tervisepoodidest üle Eesti ning Biaks veebipoest.

blank

NOP

Toidu ja joogi valikuga saame ise palju ennast mõjutada. On oluline, milline on söögi toiteväärtus ja kui puhas see on, kas kasvatamisel või säilitamisel on kasutatud ka lisa-aineid.

Foto: NOP

NOP pood ja kohvik teeb sügise saabudes ringi kogu menüü, teedest suppide ja snäkkidest magusani, lisades toitudesse veelgi enam kasulikke toitaineid. Pimeda aja hitid algavad metsadest, aedadest – jõhvikas, mustikas, astelpaju, ebaküdoonia, Aasiast tulevad erinevad joogid– ingver, kurkum, erinevad teed, isetehtud terviseshotid ja -joogid ning kõik parema

toiteväärtusega toitaineid ja juurikad. Juurikatega kasutab NOP iidset võtet hapendamist

ehk fermenteerimist, et nende kasulikkust veelgi rikastada.

Lisaks on NOP kohviku jaoks oluline, et täisväärtuslikke toite saaksid nautida ka need, kelle toidulauale ei kuulu gluteen, laktoos, suhkur, lihatoit ja nii edasi. Keha kuulates ja vastavalt toitudes on ka tervis raudsem. Lisaks leiab NOPist laia valiku taimetoitu.

NOPi pood võib küll oma alalt väike olla, aga hingelt on ta väga suur. Rohkem kui 13 aastaga on sinna koondunud erinevad puhta ja väga huvitava toidutootmisega taustaga

väiketootjad esmalt üle Eesti, aga ka Inglismaalt, Hollandist ja Itaaliast, ja neid kõiki

on rohkem kui sadakond. Sügise saabudes leiab sealt palju kvaliteetset ja tervist toetavat.

Uudista lähemalt NOP kodulehelt.

Copy
Tagasi üles