Maailmakoristuspäeval saab ka Linnahalli ümbrus korda

Postimees
Copy
Tallinna linnahall.
Tallinna linnahall. Foto: Mihkel Maripuu

Kesklinna valitsuse töötajad koos MTÜ People for the Sea ning TLÜ Loodus- ja Terviseteaduste Instituudi üliõpilastega koristavad maailmakoristuspäeval Linnahalli ümbrust.

«Laupäeval on maailmakoristuspäev – suurim globaalne kodanikualgatus, mis on alguse saanud Eestist ja millega on nüüdseks liitunud 180 riiki. Kesklinn ja meri on lahutamatult seotud ning mere avamisest linnale ja inimestele räägitakse järjest rohkem. See aga eeldab, et rannaala oleks puhas ja korras,» ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm linnaosavalitsuse vahendusel.

«Lisaks Linnahalli ala prügist puhastamisele on tähtis juhtida kodanike tähelepanu vajadusele muuta nende igapäevaseid harjumusi, sest suurem osa saastest on tingitud inimeste apaatiast. Muutes inimeste harjumusi, aitame me kaasa mere puhastamisele,» ütles MTÜ People for the Sea asutaja Nigel Goodman.

Kohale on oodatud ka kõik huvilised. Ettevõtmine kestab kuni kolm tundi, liituda saab ka lühemaks ajaks. Koristusaktsioonis osalejatele antakse kindad ja muud vajalikud töövahendid ning pakutakse sooja jooki ja väikest sööki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles