Elron: teenindame reise nii pikkade rongidega kui võimalik (1)

Margus  Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Elroni reisirong. Foto on illustratiivne.
Elroni reisirong. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Vastuseks uudisele, mis rääkis pühapäeval Tartust Tallinnasse reisijaid sõidutanud täistuubitud reisirongist, teatas Elron, et ettevõte teenindab reise hetkel nii, nagu see on olemasolevat rongiparki kasutades võimalik.

Kaubamärgi Elron all tegutseva ASi Eesti Liinirongid turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Kulderknup lisas Postimehele saadetud kirjas, et uued rongid peaksid jõudma Eestisse ja hakkavad siinseid liine teenindama 2024. aasta lõpus.

Mis puudutab koroonaviiruse leviku tõkestamiseks vajalike meetmete jälgimist, märkis Kulderknup, et Elroni ronge puhastatakse iga päev põhjalikult. «Sõltuvalt rongireisi graafikust puhastatakse reisi lõppedes rongis olevad kontaktpinnad, et vähendada potentsiaalset piisknakkuse levikut,» sedastas ta.

«Kõikides rongides on tagatud nii käte desinfitseerimise kui ka kätepesu võimalus, mida palume reisijatel kindlasti kasutada, et suurendada nii enda, kaasreisijate kui ka rongipersonali ohutust. Samuti on kõikides rongides korralik õhuvahetus ning tagatud pidev välisõhu juurdevool,» kirjutas Kulderknup.

Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht edastas omakorda kõigile reisijatele palve käituda viiruse leviku peatamiseks vastutustundlikult ning kanda maski juba rongi sisenemisel. «Siinkohal tahame tänada reisijaid, kes ka vastavalt käituvad,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles