Edgar Savisaar: praegu juhivad riiki prokuratuur ja kaitsepolitsei (4)

BNS
Copy
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Remo Tõnismäe

Keskerakonna endise juhi ja praegu vaktsiinivastaste valimisliidus «Vaba Eesti eest» Tallinna volikogusse kandideeriva Edgar Savisaare sõnul on valitsusele vaja võim ja õigused tagasi anda, sest praegu juhivad tema sõnul riiki prokuratuur ja kaitsepolitsei.

«Jätkame valimiseelsete eesmärkidega: valitsusele on vaja võim ja õigused tagasi anda,» kirjutas Savisaar neljapäeval ühismeedias. «Praegu juhivad riiki prokuratuur ja kapo, nende käes on tegelik võim ja nemad valitsevad riiki. Ametlik valitsus on selle kõrval jõuetu ja tegeleb ainult oma portfellide hoidmisega.»

Savisaare sõnul on «juba pooled Eesti inimesed saanud ühel või teistsugusel kujul süüdistuse».

«Ka mina olen ühe taolise afääri ohver, mis korraldati minu kõrvaldamiseks Tallinna linna ja Keskerakonna juhtimiselt. Mõned kah – poliitikud veel irvitasid kahjurõõmsalt selle üle. Mitte keegi ei ole minu ees isegi vabandanud,» kirjutas Savisaar. Ta lisas: «Kui kannatasin mina, siis mõelge, kui palju Eesti inimesi tegelikult on kannatanud ja keegi ei astu nende kaitseks välja. Isegi mitte need rahvasaadikud, keda nad on heas usus valinud.»

Savisaar märkis, et EKRE küll alustas, kuid tema jõud siiski rauges: «Või õigemini, korraldati afäär ka tema valitsusest kõrvale tõrjumiseks.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles