Luise tänav on reedest trasside ehituse tõttu suletud

BNS
Copy
Luise tänav on laupäeva õhtuni suletud
Luise tänav on laupäeva õhtuni suletud Foto: Uwe Gnadenteich

Soojustrassi ja veetorustiku ehituse tõttu sultakse Luise tänav Tallinna kesklinnas reedel ja nädalavahetusel liiklusele.

Reedel kell 7 suletakse Tallinna kesklinnas soojustrassi ja veetorustiku ehituse tõttu läbisõiduks Luise tänava üks sõidurada, edastas Kesklinna linnaosa valitsus. Tänav on täielikult suletud reede õhtul alates kella 19 kuni pühapäeval kella 23-ni. Luise tänava üks sõidurada jääb osaliselt suletuks kuni 29. septembri õhtuni.

«Tänava sulgemine on vajalik seoses Luise tänava soojustrassi ja veetorustiku välja ehitamisega. Luise tänava elanikud pääsevad autoga oma kodu hoovi ja jalakäijate liikumine jääb avatuks,» ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. «Palume järgida ajutiste liikluskorraldusvahendite nõudeid ja arvestada, et piirangute tõttu tuleb varuda rohkem aega.»

Nädalavahetusel on Luise tänava täissulgemise ajal võimalikud ümbersõidud ühelt poolt Toompuiestee ja Tehnika tänava kaudu ning teiselt poolt Endla tänava bussiraja kaudu. See tähendab, et kuni Luise tänav on suletud, pääseb kesklinnast Haabersti poole, pöörates Kaarli puiesteelt paremale Toompuiesteele ja sealt vasakule Tehnika tänavale ja edasi Paldiski maanteele. Kesklinnast saab sõita Kristiine ja Mustamäe poole, pöörates Kaarli puiesteelt Endla tänava kesklinnast väljuva suuna bussirajale, mis on ajutiselt avatud ka muudele sõidukitele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles