Purjus juhi süül viga saanud jalakäija suri haiglas (1)

Sven Randlaid
, ajakirjanik
Copy
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Liis Treimann

Neljapäeva õhtul Tallinnas autolt löögi saanud jalakäija vigastused olid nii rasked, et ta suri täna haiglas.

23. septembril kell 23.33 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse puiesteel, kus alkoholijoobes 48-aastane mees sõitis Bolt rendiautoga Volkswagen ID 3 PRO otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 39-aastasele mehele.

Liiklusõnnetuse hetkel põlesid sündmuskohal valgusfooris kollased vilkuvad tuled. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, kus ta täna suri.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Liiklusjärelevalvekeskuse avariigrupi vahetuse vanem Heleni Puusemp rõhutas, et autorooli istumine pärast alkoholi tarvitamist on täiesti lubamatu. «Alkohol avaldab mõju nii juhi tähelepanuvõimele kui ka reageerimiskiirusele. Võrreldes kaine juhiga kasvab alkoholi tarvitanud autojuhi risk sattuda liiklusõnnetusse mitmekordseks ning seab ohtu ka kõik teised kaasliiklejad,» ütles Puusemp.

Ta märkis, et pimedal ajal liikudes tuleb igal autojuhil eriti tähelepanelik olla ülekäiguradade lähistel, sest kahjuks on liikluses alati nõrgemaks osapooleks jalakäija ning õnnetusse sattumise korral võivad tagajärjed olla väga traagilised.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles