Vaktsineerimisbuss peatub nädalavahetusel Noblessneris (1)

BNS
Copy
15.09.2021, Tallinn
Qvalitas Arstikeskus AS vaktsineerimisbuss Mööblimaja juures.
Foto Tairo Lutter, Postimees
15.09.2021, Tallinn Qvalitas Arstikeskus AS vaktsineerimisbuss Mööblimaja juures. Foto Tairo Lutter, Postimees Foto: Tairo Lutter

Nädalavahetuse mõlemal päeval saab lasta end kaitsepookida Qvalitase arstikeskuse vaktsineerimisbussis, mis peatub Noblessneri linnakus.

Qvalitase arstikeskuse vaktsineerimisbuss on Põhja-Tallinnas ringi liikunud pea kaks nädalat. Sel laupäeval ja pühapäeval kella 10–17 peatub buss Noblessneri väljakul. 

Qvalitase vaktsineerimisbussis saab koroonaviiruse vastu vaktsineerida eelregistreerimata ja tasuta. Oodatud on kõik elanikud alates 12 eluaastast, vaktsineerima pääsevad ka ravikindlustuseta elanikud ning Eestis elavad, töötavad ja õppivad välismaalased.

Buss pakub Pfizer-BioNTech Comirnaty, Moderna ja Jansseni vaktsiine. Teha saab nii esimesi kui teisi vaktsiinidoose.

«Soovitan mõelda lähedaste, sõprade ja kolleegide peale, keda meie otsus – vaktsineerida või mitte – mõjutada võiks. Vaktsineerimine aitab ära hoida raske haigestumise ning vaktsineerides panustame ühiskonna tervisesse ja avatusse,» ütles Qvalitase meditsiinivaldkonna projektijuht Serli Raudseping, kelle sõnul saab koroonaviiruse pidurdumisele kaasa aidata igaüks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles