PILTUUDIS ⟩ Lauri Laats avaldas saladuse, kuidas ta igale poole jõuab (1)

Postimees
Copy
Tallinna Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.
Tallinna Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Mustamäe Linnaosa vanem Lauri Laats (KE) avaldas täna sotsiaalmeedias saladuse, kuidas ta igale poole jõuab. 

«Mustamäel on minult mitu korda küsitud, kuidas alati igal pool kohal olen. Nüüd on see saladus siis paljastatud! Head inimest peab olema palju,» kirjutas ta. 

Lauri Laats
Lauri Laats Foto: Lauri Laats sotsiaalmeedia

Möödunud aasta 25. jaanuaril kirjutas Postimees, et Laatsi nime on linnaosalehes mainitud 2019. aasta oktoobrikuus seitsmes artiklis, detsembris kümnes ja 2020. aasta jaanuaris 13 artiklis. Tulemus on muljetavaldav, sest lehes on üldse 12 külge. Tegemist on väljaandega, mis ilmub korra kuus (11 numbrit aastas) ja mille tiraaž on 32 000 – 35 000 eksemplari.

Mustamäe linnaosa lehte paneb kokku linnaosa avalike suhete nõunik Lea Arme. Tema lähtub oma sõnul sellest, et ajalehes ilmuks võimalikult suur hulk ja lai valik linnaosa sündmustest. «Mis puudutab linnaosavanemat, siis tema juhib, vastutab ja esindab linnaosa avalikus suhtluses. Seega on küllaltki arusaadav, miks ta oma töökohustustega seoses sagedasti esile kerkib,» selgitas Arme ja lisas, et paratamatult on see osa vanema tööst, sest ta on aruandekohustuslik oma piirkonna elanike ees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles