Kus teha oma kehale ja meelele lõõgastav restart?

Mäetaguse Mõisa Hotell & Spa
Copy
Foto: Mäetaguse Mõisa Hotell ja Spa

 

Soe suveaeg on läbi ning valged ööd on ootamatult pöördunud sügisesteks pimedateks ja jahedateks õhtuteks. Selleks, et soe sees ja vaim värskena püsiks, on just nüüd õige aeg teha oma kehale ja meelele üks lõõgastav restart. Ideaalne koht on selleks ainulaadne Mäetaguse Mõisa Hotell & Spa.

Ainulaadne justnimelt sellepärast, et lisaks rohketele saunadele, suurele basseinile ja mullivannile pakub Mäetaguse mõisahotell väga personaalset teenindust ning kujutab oma olemuselt lausa vaatamisväärsust. Kui enamasti kipuvad Eesti spaad olema pigem modernsed valged kastid, siis Mäetaguse spaahotelli puhul on tegu nii erilise ajaloolise kompleksiga, et seal on näiteks nii mõningi pulm maha peetud.

Mainimist tasub ka see, et Mäetaguse mõisahotell hoolib tõeliselt inimeste tervisest ning praegusel viirusterohkel ajal on tagatud täielikult kontrollitud keskkond. Puhkama, spaatama ja sööma saab vaid COVID tõendite ettenäitamisel või kiirtesti alusel, mille tegemist võimaldatakse ka kohapeal. Lisaks sellele on vastuvõttudes CO2-mõõtjad ning restoranis hoolitseb puhta ja niisutatud õhu eest aparaat, mis filtreerib ka viiruseosakesed.

Saame pidevalt külalistelt tagasisidet, et nad valisid meie hotelli just seetõttu, et kommunikeerime tegevusi, mis toetavad turvalist puhkust meie juures.

Lõõgastav minipuhkus koos spaaga

Lõõgastumisvõimalusi jagub spaahotellis rohkelt. Kokku on seal üheksa eraldiseisvat sauna, näiteks soolasaun, aroomisaun ja infrapunasaun. Samuti ootab külalisi soe 25-meetrine bassein, mida ümbritsevad tavapäraste plaaditud ujulaseinte asemel hoopis ajaloolise hõnguga tellistest seinad ja võlvkaared. Kõrvalasetsevast mõnusast mullivannist saab nautida vaadet mõisapargile.

Mõisahotelli spaa teeb veel erilisemaks see, et täiskasvanutel on võimalus saunamõnusid nautida privaatses ja vaikses 18+ tagatoas. Seal leidub neli mahedat sauna, mille lavalt saab nautida mõisahoovivaadet. Lisaks on seal veel mullivann ja kaks lamamispesa. Tagatuba on võimalik ka eraldi seltskonnale broneerida.

Et puhkus oleks täielik, on võimalik lisaks võtta veel erinevaid näohoolitsusi, massaaže ning isegi jaapanipärast Shindo treeningut ja venitust, mis aitavad saavutada keha ja meele tasakaalu ning on abiks näiteks stressi, depressiooni ja pingete puhul.

Mäetaguse mõisahotell pakub ka mitmeid pakette, mis tulevad kokku soodsamad, kui üksikult paketikomponente ostes. Näiteks on saadaval romantikapakett paaridele, sõbrannade pakett koos hoolitsustega, privaatsaunapakett, mõisaseikluse pakett seiklushimulistele ja maitsekohtunike pakett, mis sisaldab lisaks supelmaja kasutusele veel viiekäigulist degusteerimismenüüd ja palju muud.

Degusteerida ja einestada saab restoran „Rosenis“, kus pakutakse Joel Ostrati poolt kokku pandud menüüga eestipärast toitu, kuhu on veidike põimitud ka vene köögi aktsenti. See on kummarduseks sajandite taha, kui mõisnikel olid tihedad suhted Vene Keisririigiga ning nende toidulaualt sai laenatud võõrapäraseimaid maitseid. Menüü kokkupanekul on eelkõige eelistatud kohalikke tooraineid.

Foto: Mäetaguse Mõisa Hotell ja Spa

Ideaalne puhkepaik ajaloohuvilistele

Hubane spaahotell paikneb Mäetaguse mõisakompleksis, mida esmamainiti juba 1542. aastal. Mõisa ajalugu hõlmab endas mitmeid omanikke, täielikku mahapõlemist ning ka suurt ümberehitust ja restaureerimist. Hoones on siiani säilinud uhke historitsistlik vestibüüli laemaaling ning kaks pronksist lõviskulptuuri. Lisaks leidub mõisakompleksis veel arvukalt kõrvalhooneid. Mäetaguse Mõisa Hotell & Spa ühendab omavahel endist tall-tõllakuuri, veskit ja kasvuhoonet.

Hotell pakub 24-toaga majutust ligi 50-le külalisele, mis tähendab, et mõisahotelli personal jõuab iga külalisega olla personaalne ja ääretult külalislahke – seda näitavad ka 2020. ja 2021. aastal pälvitud Eesti Eduka Ettevõtte tunnustused. Hotellis on saadaval nii kahesed toad, peretoad, sviit, eriline tuba allergikutele, kuid samas ka tuba lemmikloomadele, kes on majja vägagi oodatud. Kes enda looma ei soovi kaasa võtta, võib sellegipoolest vahel vilksamisi kohata majas mõisakass Miisbethi.

Mäetaguse mõisahotell oma väiksuses pakub ettevõtetele ja miks mitte ka eraisikutele, kel suurem sündmus tähistada, täismaja paketti. Vahet pole, kas külalisi on täismaja jagu- 50 või vähem, kas käsil on meeskonnaüritus või kahepäevane seminar. Garanteeritakse seltskonna täielikku omaetteolekut nii majutuses, spaas kui ka restoranis. Grupiga reisijatele pakutakse ka mõnevõrra rohkem põnevaid ja teistmoodi vaba aja tegevusi: koduõlle töötuba, kirve- ja muude viskerelvade loopimine sisehallis, discgolfimäng Eesti parimal kettagolfiväljakul, džiibisafari Aidu kärjääris, tõukerattamatk Kohtla-Järvel ja veel palju muud.

Mäetaguse mõisahotell asub aadressil Pargi 1, Mäetaguse alevik, Alutaguse vald, Ida-Virumaa.
Lisainfo kodulehel www.moisahotell.ee, Facebookis ja Instagramis.
Copy
Tagasi üles