OlyBet sai jalgpalliklubi Fiorentina ametlikuks spordiennustuse partneriks Euroopas

OlyBet
Copy
ACF Fiorentina tegevjuht Giuseppe Barone ja OlyBet Group juhatuse esimees Corey Plummer
ACF Fiorentina tegevjuht Giuseppe Barone ja OlyBet Group juhatuse esimees Corey Plummer Foto: ACF Fiorentina

Itaalia kõrgliiga jalgpalliklubi ACF Fiorentina, hüüdnimega Viola ametlikuks spordiennustuse partneriks Euroopas sai OlyBet, teatasid asjaosalised täna Firenzes. See on märk, et OlyBet on Euroopas jõuliselt kanda kinnitanud.

„OlyBet on rõõmuga oodatud Viola perre,” tõdes ACF Fiorentina tegevjuht Giuseppe Barone ja lisas, et partnerlus üle Euroopa kinnitab Fiorentina globaalset kasvu, seal hulgas fännide hulka suure potentsiaaliga turgudel. Giuseppe Barone on kindel, et koostöö annab võimaluse mõlemal brändil rahvusvahelisel tasandil areneda.

Olympic Entertainment Group ja OlyBet Group juhatuse esimees Corey Plummer ütles, et Fiorentinas on tugevad mängijad ja fännid. Klubil on pikk ajalugu ja tulevikuambitsioon, mille juures OlyBet ning OlyBetTV saavad pakkuda uut moodi kaasatust nii meeskonnale kui ka spordifännidele üle Euroopa. Plaan on siduda spordimeelelahutus ja -uudised ning tulevikus saab olema klubi võistluste otseülekannetele rahvusvaheline ligipääs läbi OlyBet TV platvormi.

Lisaks on OlyBet ja OlyBetTV brändid nähtavad platsi külgjoontel asetsevatel LED- reklaampindadel üle kogu Euroopa. Klubi koduväljakul, Artemio Franchi mängudel kasutatakse uuenduslikku digitaalset sisu geograafilise määramise tehnoloogiat, mida klubi hakkas kasutama käesolevast hooajast.

ACF Fiorentina on Itaalia jalgpalliklubi, mis mängib riigi kõrgliigas Serie A. Klubi kodulinn on Firenze. Alates 1931. aastast on klubi kodustaadion Artemio Franchi. Fiorentina on kahekordne Serie A võitja (hooaegadel 1955–56 ja 1968–69). Lisaks sellele on klubi võitnud kuuel korral Itaalia karika ja üks kord Itaalia superkarika. 1961 võitis klubi UEFA karikavõitjate karika. Hooajal 1956/1957 kaotati Euroopa karika finaalis Real Madridile. Hooajal 1990/1991 kaotati UEFA Euroopa Liigafinaalis kahe mängu kokkuvõtte Juventusele.

OlyBet on nr1 spordiennustus-, online- ja hasartmängubränd Balti riikides ning tänaseks juhtiv platvorm Euroopas. OlyBet loob sisu ja pakub meelelahutust läbi spordiennustuse-, kasiinomängude- ja pokkeri, seda jae- kui ka veebikeskkonnas ning annab oma panuse kohaliku spordi toetuseks. Olybet on ametlik NHL ja NBA spordiennustuspartner ning teeb koostööd mitmete Euroopa juhtivate spordiorganisatsioonide- ja sportlastega, lisaks on e-spordi eestvedaja. OlyBet TV on uusim spordimeelelahutus ja -uudiste platvorm.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!”

Copy
Tagasi üles