Mida kinkida oma naisele tähtpäevaks? Siit leiad parimad kingiideed!

Copy
Foto: Shutterstock

Aurea Regina eksklusiivsed mündid

 

Müntide kinkimine on trendikas ja moodsa aja märk. Münt on sobiv kingitus erinevate tähtpäevade puhul. Ei pea olema kollektsionäär, et astuda sisse Tallinna vanalinnas, Viru Väravate vahetus läheduses asuvasse Aurea Regina Mündipoodi. Butiigist leiab ainulaadseid ja erilisi münte igaks tähtpäevaks. Rikkalikus valikus on romantilise sõnumiga münte, mis sobivad oma armsamale kinkimiseks ning ka neid, mis pühendatud edule ja õnnele. Mõningaid neist on võimalik ka ehte ja ripatsina kanda. Limiteeritud tiraažiga tooted on kaunites kinkepakendites ja koos tootjate poolsete sertifikaatidega. Soovi korral saab ostud kaupluses ka kingituseks pakkida. Kurvastama ei pea ka need, kes kohapeale münte vaatama tulla ei saa. Kõik tooted on saadaval ka e-poes ja tellitud kauba saab üle Eesti kätte juba mõne tööpäeva jooksul. E-poest on võimalik saata ka kingitus otse kingi saajale.

 „Armastuse tähtpäev – Romantiline roos“

Nimiväärtus: 1 $ (Fiji)

Hõbe: 99,9 %

Vasest südamekujuline element

Kaal: 21.4 g hõbe + 16 g vask

Vermimise kvaliteet: Proof

Väljaandmise aasta: 2021

Tiraaź: 5 000 tk

Imeilus hõbemünt on pühendatud armastusele. Taustal olev tekst sisaldab mitme kuulsa prantsuse kirjaniku värsijuppe. Mündi sisemine südamekujuline osa on valmistatud vasest ja seda ümbritsev välimine südamekujuline osa on 99.9% hõbedast. Kaasas romantiline punane kinkekarp ja sertifikaat.

„Armunud suudeldes“

Nimiväärtus 1$ Niue

Hõbe: 99,9 %

Kaal: 15,5 g

Mõõtmed: 36 x 35,5 mm

Vermimise kvaliteet: Proof

Väljaandmise aasta: 2021

Tiraaź: 3 000 tk

Armsal südamekujulises kinkepakendis hõbemündil on kujutatud romantilises meeleolus paari rahvarõivastes. Münti saab soovikorral kanda ehtena.

„Õnn kaasa! Hobuseraud“

Nimiväärtus 5 $ Palau

Kaal: 1 unts

Hõbe: 99,9 %

Tiraaź: 2500 tk

Hobuseraua kasutamine õnne sümbolina pärineb varajastest aegadest, kui hobustel oli paljude inimeste elus lahutamatu osa. See rustikaalse viimistlusega hobuserauakujuline õnnetalisman on ideaalne kingitus ning toob kingisaajale kindlasti palju õnne ja rõõmu.

 

Vaata veel www.aurearegina.ee või külasta poodi aadressil Vana-Viru 5 Tallinn

 

Kamee Ehe – rõõmusta kallimat kaunite ehetega

 

Foto: Shutterstock

Naistele ehete kinkimine on alati suurepärane valik ja kindlapeale minek. On ju teada, et ehteid ei ole kunagi liiga palju. Kullast ja hõbedast ehted püsivad hea hoolitsuse juures aastaid säravad ja röömustavad kingi saajat kaua. Mitmekesist ja head valikut pakub Kamee Ehe, kus on saadaval mõistliku hinnaga klassikalised kuld- ja hõbeehted.

Aegade jooksul on naiste lemmikud olnud erinevad kõrvarõngad, sõrmused ja kaelaketid. Palju kingitakse-ostetakse tagasihoidlikumaid juveele, kuid täna on uuesti näha, et menukas kingitus on ka kallim ja eksklusiivsem ehe. Hetkel on nõutud suuremad ja laiemad kullast ja hõbedast kaelaketid ja igavene klassika - vääriskividega ehted. Kaunis ehe võib olla ka hea investeering ja miks mitte kinkida nii silmailu kui ka väärtust, mis ajas kasvab.

Kamee Ehe kauplustes on lai valik Sokolov ehteid. Selle ostjate südamed võitnud brändi valikus on kullast ja hõbedast sõrmused, kõrvarõngad, ripatsid, käevõrud, prossid jpm. Selles brändis on tasakaalus väga hea kvaliteet ja mõistlik hind.

Väärismetallist ehete kõrval on kauplustes saadaval ka Qudo ja Nomination ehted, mis võimaldavad kombineerida igale naisele isikupärase kingituse.

Kamee Ehe on ehete müügiga tegelenud juba 27 aastat. See tõestab, et tegu on tuntud ja usaldusväärse firmaga, kus aastate jooksul on õpitud tundma klientide eelistusi ja soove. Sobiva kingituse leidmisel aitavad suurte kogemustega ja abivalmid klienditeenindajad.

Kamee ehetega saab lähemalt tutvuda Tartu Eedenis ja Rakvere Põhjakeskuses. Lisaks ka e-poes: www.kamee.ee, kus ehetele alates 50€ saab kingituseks kaasa ehtekarbi ja tasuta transpordi.

Kamee Ehe - elamus ehtest

 

Õnneküpsised – patuvaba maius koos imelise õnnesõnumiga

 

Südamekujuline kommikarp suhkruste pralineekommidega on paljude naiste jaoks ennast juba ammu ära ammendanud. Tunduvalt lõbusam oleks vahelduseks saada hoopis karbitäis õnneküpsiseid, mis lisaks suu magusaks tegemisele annavad iga tükiga kaasa ka ühe õnnetoova sõnumi või mõttetera.

Õnneküpsistel on pikk ajalugu ja palju legende, mis enamasti pärinevad Hiinast. Üheks põnevamaiks on mõte, et kuukujulisi küpsiseid kasutati ülestõusu ajal sõnumite edastamiseks. Kuna ülestõus õnnestus, sai alguse traditsioon küpsiste sees olevate sõnumitega häid soove ja mõtteid edasi anda. Tänasel päeval on õnneküpsised kõige rohkem levinud hoopis Ameerika hiina toidu restoranides, kuid nüüd leidub neid populaarseid maiuseid ka Eestis.

Õnneküpsis on eriline toode, mis kaalub vaid 6 grammi - seetõttu sobib see erinevalt kaloriterikkast kommikarbist ka kõikidele dieedipidajatele ja neile, kes oma figuurist tõeliselt hoolivad. Tegu on vegan-tootega ehk küpsised ei sisalda endas ühtegi loomset saadust. Lisaks puuduvad neis pähklid, kunstlikud värv- ja säilitusained ning kõik koostisosad on GMO vabad. Samas toovad õnneküpsised rõõmu ja õnne rohkem, kui ükski teine maius. Õnneküpsised on pakitud kuldsetesse õhukindlatesse pakenditesse ja sisaldavad endas eestikeelseid õnnesedeleid, mis garanteerivad rõõmsa päeva. Õnnesõnumid lähevad alati täide – neisse tasub uskuda ja neist tõetera otsida!

Küpsiseid on võimalik tellida nii tükihaaval kui kinkekarbiga. 12-küpsisega kinkekarp on täitsa omaette kingitus, mis teeb iga naise õnnelikuks. Tükihaaval saab aga näiteks tellida täpselt paraja koguse, mida mõnele muule kingitusele lisaks kinkekotti pista.

Loe rohkem õnnest ja õnneküpsistest ning tee tellimus e-poes 
Õnn peitub küpsises!

 

Mõnnakas pusapleedid – kõige pehmem ja mõnusam kingitus garanteeritud!

 

Kontsakingad või tennised? Seelik või püksid? – maitseid ja eelistusi on naiste seas erinevaid, kuid garanteeritud on see, et mitte ükski naine ei suudaks ära öelda tõeliselt pehmele pusapleedile, mille sisse kodus telekat vaadates või raamatut lugedes pugeda.

Mõnnakas on hiiglaslik teki ja pusa hübriid, mis asendab kodus olles lisaks eelmainitule veel hommikumantlit, kuid õues mugavalt aega veetes ka pehmet jopet. Eriti mõnus on Mõnnakas selga tõmmata veel näiteks pärast talisuplust või suveõhtul lõkke ääres istudes. Ilmtingimata on Mõnnakas ka kõige mugavam riideese, milles üks pikk lennureis või autosõit veeta. Kes korra on juba Mõnnaka selga tõmmanud, ei kujuta saabuvaid jahedaid ja sügisesi ilmu selleta ettegi.

Ülipehmet pusapleedi on saadaval kolmes värvivalikus: roosa, hall ja mündiroheline. Pusapleedi on täiskasvanutele vaid ühes suuruses, mis tähendab, et pole mingit mõõtmist ega riidesuuruste äraarvamist - üks Mõnnakas sobib kõigile! Pealegi on eriti mugavaks tehtud ka Mõnnakate kinkimine. Nimelt ei pea pusapleedi eriliselt pakkimagi, kuna see saabub pakiautomaati kenasti lipsukesega kinniseotuna. Mis võiks olla veel mugavam?

Tee oma naisele kõige Mõnnakam kink – vaata lähemalt veebilehelt www.monnakas.ee

 

Luxury Flowers – roosid veelgi erilisemal moel!

 

Klassikalised punased roosid on üks romantilisemaid kinke ning neile ei suuda ära öelda vist küll mitte ükski naine. See kogemus on aga võimalik teha veelgi erilisemaks, kuna Luxury Roses on turule toonud lisaks kõikide erivärvides varrega roosidele ka imekaunid sametkarbis uinuvad roosid ja üha populaarsust ja trendikust koguvad imearmsad roosidest karud.

Kui karud ja jänesed on dekoratiivse eesmärgiga, siis sametkarpides ja üksikute uinuvate rooside näol on tegemist naturaalsete looduslike roosidega, millest on spetsiaalse tehnoloogia abil eemaldatud niiskus ja see asendatud glütseriiniga. See tagab rooside pikaaegse säilivuse ning õigetes tingimustes püsivad roosid värsked isegi kuni aasta. Tasub mainimist, et protsess on keskkonnasõbralik ja roosid on bioloogiliselt lagunevad ja muidugi tervisele ohutud. Lisaks on uinuvate rooside eest hoolitsemine tunduvalt lihtsam kui tavalillede puhul. Need näevad alati välja nagu need oleks värskelt lõigatud ning roose ei pea ka kuidagimoodi kastma.

Luxury Roses pakub oma e-poes lisaks veel erinevaid kingikomplekte, mis muudab kallimale kingituse tegemise eriti lihtsaks. Ja mis kõige parem, tellimusi saadetakse igasse Eesti otsa, kas siis pakiautomaati või kulleriga. Kui tellimusega on eriti kiire ja avastate järsku, et roose oleks vaja juba paari tunni jooksul, võib Tallinna-siseselt alati telefoniteel ühendust võtta, et leida sobilik ja eriti kiire lahendus.

Toodete puhul on valikut igast hinnaklassist, ehk igaühele midagi sobivat! Vaata lähemalt www.luxuryroses.ee või helista meile: +372 56 341 044

Copy
Tagasi üles