Kust jookseb piir? Keskerakondlase Laatsi valimiskampaania jõudis meditsiiniasutusse

Brita-Maria Alas
, ajakirjanik
Copy
Sergei Metlevi foto Laatsi kampaaniast
Sergei Metlevi foto Laatsi kampaaniast Foto: Sergei Metlev

Keskerakonna ridades kandideeriva Mustamäe linnaosavanema Lauri Laatsi valimisplakat ei jäänud hommikul sealse tervisekeskuse külastajatel märkamata, tervitades patsiente peauksel. Haigla sõnul polnud reklaam kooskõlastatud. 

Eesti ühiskonnategelane Sergei Metlev tõstatas ühismeedias küsimuse sellise valimisreklaami eetika üle ja leidis, et teguviis on häbiväärne: «Kleepida oma agitatsiooni linna meditsiiniasutuses, kuhu inimesed tulevad ravile. Kas järgmisena ka kirikus, lasteaias ning igaks juhuks surnukuuris?» arutles Metlev. 

Laats ei olnud enda sõnul plakati paigutusest teadlik. 

«Kui see vastab tõele, siis võin sellest järeldada, et keegi hea inimene soovib mind aidata?! Mina sellist reklaami ei ole tellinud, kui reklaam on alles, võtan maha,» kirjutas Laats Postimehele vastusena. 

Mustamäe tervisekeskust haldava Lääne-Tallinna keskhaigla teatel pole valimiskampaania nende pinnal aktsepteeritav ja reklaami jõudsid nad ise eemaldada. «Valimisplakati ülespanek tervisekeskuse uksele ei olnud meiega kooskõlastatud ning valimiskampaania tegemine haigla ja tervisekeskuste ruumides ei ole meie jaoks aktsepteeritav,» põhjendas haigla pressiesindaja ja kinnitas, et valimisreklaam on nüüdseks Mustamäe tervisekeskuse ukselt eemaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles