Kust leida kõik vajalik enda lemmikule?

Copy
Foto: Shutterstock

Pere neljajalgsetele leiab täna nii palju põnevat – erinevaid arendavaid mänguasju, mõnusaid pesasid, turvalisi ja sooja hoidvaid riideid ning palju muud vajalikku. Enam ei pea käima mööda poode, et kõik vajalik lemmiku jaoks üles leida. Need loomapoed pakuvad lemmikutele kõike vajalikku.

Zoomaailm

 

Foto: Zoomaailm

Zoomaailma lemmikloomapoest leiab suurima valiku kvaliteetseid kaupu lemmikloomadele, aga ka Eesti uhkeima valiku eksootilisi loomi. Ligi 30 tegutsemisaastaga on kaupluse sortimenti arendatud nii, et sealt leiab vaid kõige kvaliteetsemat.

Zoomaailma akvaariumite ja terraariumite valikust leiab iga loomaomanik endale selle õige. Saadaval on näiteks Saksa firma Juwel akvaariumid, mis paistavad silma oma kvaliteetsuse ja kauni disaini poolest. Lisaks leiab kauplustest suure valiku akvaariumikalu ja eksootilisi loomi, ning ka elusat ja külmutatud toitu nende jaoks. Uus lemmik ja temale eluks vajalik kõik ühest kohast! Loomi on Zoomaailmas igale maitsele – roomajad, putukad, kahepaiksed, närilised ja linnud. Oma silm on kuningas.

Lisaks kõigele eksootilisele, leiab loomapoest ka tarvikuid, toitu ja mänguasju kassidele, koertele, lindudele ja närilistele. Zoomaailma kauplused asuvad Tallinnas, Narvas, Pärnus ja Tartus. Loomi saab uudistada kõigis kuues kaupluses üle Eesti, eriti suur eksootika valik on Tallinna Lauteri tänava esinduse keldrikorrusel. Lisaks leiab erinevaid lemmiklooma tooteid Zoomaailma e-poest.

 

Petworld

Petworld lemmikloomapoe südames on pikaajalise lemmikloomapidamise kogemusega inimesed. Tänu sellele oskavad nad valida oma sortimenti kvaliteetseid kaupu ja nõustada kliente eri küsimustes. Külma aja ootuses leiab Petworldist suure valiku tooteid, millega pere neljajalgsetel oleks talviseid temperatuure mõnusam üle elada.

Kui neljajalgsete omanikud otsivad välja talvesaapad, siis koerte käpad on jäisel maapinnal paljalt. Et kaitsta koera käpapatju kuivamise ja valusa lõhenemise eest, saab neid hooldada käpavahaga. Hea käpavaha on looduslik, mittekleepuv ning koera jaoks ohutu ka juhul, kui ta seda käppadelt lakkuma peaks. Petworldi tootevalikust leitab näiteks Celtic Connection käpavaha.

Foto: Petworld

Aluskarvaga pikakarvalised koerad ei vaja enamasti talvel riietust, kuid aluskarvata ja lühikese karvaga koerad vajavad lisakihte, et krõbedate kraadidega end soojas hoida. Praegusel sügisperioodil sobib hästi mugav kudum või vihmajope. Miinuskraadidega tuleks võtta kasutusele juba soojema voodriga jope.

Foto: Petworld

Kuid sügis-talvine aeg pole mitte vaid külm, aga ka pime. Et lemmikud oleksid jalutuskäikudel kaasliiklejatele paremini näha, saab nad nähtavaks teha LED-kaelarihmade ja ripatsitega. LED valgusti abil on lemmik näha suisa 500 meetri kaugusele.

Foto: Petworld

Leia vajalikud tooted Petworldist, et külm ja pime aeg mööduks pere neljajalgsete jaoks turvaliselt. Uudista tootevalikut nende kodulehelt.

 

Häpster

 

Häpster – rätsep Sinu koerale!

Foto: Häpster

Häpster on tuntud nimi kõigile koeraomanikele, kes peavad au sees kvaliteeti, disaini ja värve Tegemist on Eesti ainukese koertele suunatud moekaubamajaga, kelle tootevalikust leiab lisaks disainerrihmadele ka praktilisi ja silmapaistvaid koerteriideid, pesasid, aksessuaare ning kõike muud vajalikku. Häpster ühendab lemmikud ja moe. Käesoleva aasta algusest alustas Häpster kodumaist tootmist ning Häpsteri rihmakomplektide seas leiab oma lemmiku iga loomaomanik. Kõik tooted valmivad käsitööna ning vastavalt tellimusele. Tutvu Häpsteri uue sügiskollektsiooniga siin.

Külmad ilmad on ukse taga ning koeraomanikel tasub pilk oma neljajalgse garderoobi poole heita. Sõltuvalt koera karva tüübist ja temperatuuridest aitab loomal sooja hoida kas kampsun või talvejope. Sügiseste ilmadega aitab koera soojas ja kuivas hoida vihmajope. Riideid leidub nii väikestele, keskmist kasvu, aga ka suurt kasvu koertele. Lisaks leiab poe valikust veekindlad rihmad, mida on hea vihmaste ilmadega kasutada ning lihtne puhastada. Ka tähtsate sündmuste eel leiab neljajalgsele kauneid aksessuaare ja lipsukesi, et lisada tähtpäevadele meeleolu. Eriti populaarsed on erinevad jõuluteemalised aksessuaarid.

Uudista Häpsteri tootevalikut nende kodulehelt www.hapster.ee

 

Kuivtoit.ee

 

Kuivtoit.ee on pakkunud lemmikloomatoite Eestis juba 2000. aastast. See pood oli aastatuhande alguses üks vähestest, kust sai lemmikloomatoitu juba e-poest tellida. Pikaaegne kogemus ja sellega kogunenud teadmised võimaldavad poel pakkuda klientidele vaid parimaid ja kvaliteetsemaid toite pere neljajalgsetele.

Üks armastatumaid toidubrände on Polaris, mille tooted on valmistatud värskest lihast ja kalast. Kuna Polarise toidud ei sisalda kana, sobivad need ideaalselt ka neile lemmikutele, kel kana vastu allergia. Polaris lemmikloomatoidud ei sisalda säilitusaineid ega lõhna- ega maitsetugevdajaid, toidud on teravilja- ning kanajahuvabad. Lisaks sisaldavad Polarise lemmikloomatoidud puu- ja köögivilju, ürte ja tervislikke rasvu. Sinna on pakitud kokku kõik neljajalgsele vajalik, et pakkuda pere lemmikule täisväärtuslikku toidukorda ja tervislikku

Copy
Tagasi üles