Oled suur käsitöö- ja kunstisõber? Nendest poodidest leiad kõik vajaliku!

Copy
Foto: Shutterstock

Käsitöö ja kunstiga tegelemine lisab ellu palju värve ja rõõmu. See annab energiat ja viib mõtted argistelt mõtetelt eemale. Kui oled suur käsitöö- ja kunstisõber, siis just nendest kauplustest leiad kõik vajaliku oma loominguliste ja lennukate ideede elluviimiseks.

Skizze kauplused lähtuvad motost – «Rõõm loomisest»

Skizze kunsti- ja hobitarvete kauplustest leiab põnevaid tooteid maailma juhtivatelt ja vanimatelt kunstivahendite brändidelt nii algaja kui ka tõeline professionaal. Väikesest kontorist alguse saanud ning tänavu oktoobris juba 30. sünnipäeva tähistavast ettevõtmisest on välja kasvanud neli kauplust: Skizze Tallinn, Skizze Kalamaja, Skizze ARS ja Skizze Tartu ning ka e-pood. Sortimendi kujunemisel on kindlasti oma osa ka klientide soovidel ja töötajate sisetundel. Võimalusel püütakse tooteid enne müüki panemist ka ise järele proovida, on see siis akrüül- ja tekstiilivärv või mõni põnev meisterdusvahend.

Foto: Skizze

Kunsti- ja käsitöösõber leiab Skizze poodidest endale kõik vajaliku. Joonistajal peaks inspiratsioonipuhanguks alati kaasas olema paar korralikku tintpliiatsit. Winsor&Newton Fineliner tintpliiatsid pakuvad mitmekülgset ja mitmetoonilist võimalust. Kindlasti peaks kotti pistma ka ühe eskiisploki, Skizze valikus on Canson eskiisplokid. Eriti trendikas on praegu markeri joonis, alkoholimarkeritest soovitame Winsor&Newton Promarkereid. Ja muidugi ei saa ükski loominguline inimene hakkama ilma washi-teibi rullita, mis sobib nii väiksemateks meisterdusteks kui ka suuremate pindade kaunistamiseks.

Seoses läheneva juubeliga on kõikides Skizze kauplustes oodata perioodil 25.-31. oktoober häid sünnipäevapakkumisi ning alates novembrist on võimalik osaleda erinevates põnevates jõuluteemalistes töötubades. Infot saab Skizze kodulehelt, Facebookist ja infokirja kaudu.

blank

Teeme Teistmoodi – sinu kodune käsitöövabrik

Käsitöö- ja kunstitarvete kauplus Teeme Teistmoodi on toimetanud Tallinnas juba kümme aastat ning praegu on võimalik külastada avarat poodi aadressil Tondi 50 ja loomulikult ka e-poodi. Lisaks toimuvad põnevad käsitöö- ja kunsti õpitoad.

Foto: Teeme Teistmoodi

Kui sulle meeldib kaartide valmistamine, scrapbook, mixed-media, pouring ehk akrüülide valamine, alkohoolsete tintide lummav maailm ja kaasaegne kalligraafia, siis oled just õiges kohas. Hinnaklass on paindlik: näiteks saab ilusa pulmakutse valmistada ühe euro eest, aga samas võib soetada ligi 500 eurose digitaalse lõikuri, millega neid veelgi kaunimaks teha. Igaühele oma valik.

Kui soovid valmistada kaarte ja kutseid, siis tasub välja valida mõned kaunid disainpaberid. Lisaks on vaja voltimisalust, mis on tänuväärne tööriist kaartide, karpide ja ümbrike voltimisel ning kui soovid teha ilusaid väljalõikeid, siis vajad ka lõikamismasinat. Kui sind köidavad nimelised kruusid, jõulusokid või logodega särgid, siis see on võimalik digitaalsete lõikuritega.

Populaarsed on voolavad akrüülid ehk pouring. Selleks soovitame kasutada A-Color akrüülvärve, mida on valikus nii läikivate, metallikute ja mattidena kokku 45 erinevas värvitoonis. Tõeliselt kuum trend sisustuses on ka alkoholi tintidega loodud lummavad seinapildid. Selleks vajad alkoholi baasil valmistatud tinte ja lahustit või 99% isopropüleeni. Need tindid sobivad spetsiaalsele sünteetilisele Yupo paberile.

Teeme Teistmoodi e-poes on koodiga TEEME10 kõik täishinnaga tooted 10% soodsamad.

blank

Arte – kunstisõbra lemmikpaik

Arte on laia valiku ja taskukohaste hindadega kunsti-, hobi- ja koolitarvete kauplus. Enamik kaupu toome maale siit- ja sealtpoolt merd ning uusi tooteid ja tootegruppe leiame messidelt, internetist ja ideid saame ka klientidelt. Selleks et olla kindel heas kvaliteedis, proovime tooted reeglina enne ise järele. Et tegu on väikese ettevõttega, siis on võimalik klientidele läheneda individuaalselt ja arvestada nende soovidega.

Foto: Arte.ee

Arte kaupluses on suur valik kangavärve ja -markereid, mille abil saab muuta oma garderoobi hõlpsa vaevaga isikupäraseks kui ka kaunistada kodutekstiile. Kunstisõprade seas on endiselt populaarne pouring ehk valamistehnika, mille abil on võimalik luua n-ö voolavaid akrüülmaale ning ka selle jaoks on Arte kaupluses saada hulgaliselt erinevaid värve.

Väga menukaks kunstitarbeks on viimasel ajal saanud täiesti uus toode – pintsel-otsaga akrüülmarker, mida saab kasutada nii ilukirjaks, maalimiseks või lihtsalt erinevatele pindadele joonistamiseks. Akrüülmarker sobib nii paberi, puidu, metalli, klaasi kui ka tekstiili kaunistamiseks. Lastele soovitame mõnusaid guašši-pulki, millega värvimiseks ei ole vaja vett. Värv on pulga kujul, see tuleb vaid pinnale kanda ning hetke pärast on see juba kuiv ega määri.

Kodu kaunistamiseks on kaupluses väga suur valik erinevaid šabloone ja sinna juurde sobivaid värve, mida kasutada kodus seintel ja mööblil. Arte kauplused asuvad nii Tallinnas kui ka Tartus ning tooteid on võimalik soetada ka e-poest.

Copy
Tagasi üles