Mardi: Tallinna räämas tänavavalgustuspostid riivavad silma

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi.
Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu liige Urmas Mardi (IRL) andis neljapäeval toimunud volikogu istungil menetlusse arupärimise, milles ootab linnavalitsuselt selgitusi tänavavalgustuspostide halva seisukorra kohta.

«Jalutades päevasel ajal kesklinnas Tõnismäe või Viru kandis, riivab inimeste silma hooldamata tänavavalgustuspostid, mille seisukord on väga halb,» põhjendas Mardi. Tema sõnul võib sellised poste kilomeetri peale kokku lugeda paarikümne ringis.

Mardi märkis, et Tallinna Kesklinna Valitsusele on eraldatud tänavu üle 100 000 euro heakorratöödeks mõeldud rahalisi vahendeid. «Postide ülevärvimine oleks eelarves marginaalne kulu. Pigem on küsimus mõne ametniku tahtes,» leidis linnavolinik.

Tema sõnul on roostes postidele juhtinud tähelepanu ka välisturistid. Postide räämas olukord valitseb juba pikemat aega ja linnavõimud pole olukorra parandamiseks mitte midagi ette võtnud. Seda isegi mitte mullu, mil Tallinn oli Euroopa kultuuripealinn ja seda külastasid kümned tuhanded turistid.

Mardi loodab, et arupärimine ajendab linnavalitsust räämas postide probleemi kevadeks lahendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles