Wow - mormoonid seksivad voodis hüpates

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Mormoonid elavad LDS kiriku rüpes ning neil on abielueelne seks võrdustatud surmapatuga. Nüüd on endised usulahu liikmed suu lahti teinud ja valgustavad noorte vallalaliste mormoonide suguelu telgitaguseid.

Enamik mormoone abiellub 22-aastaselt, meeste keskmine abiellumise vanus on 29 ja naistel 27 aastat. Eestis on keskmine abiellu astuv mees 35-aastane ja naine 32-aastane. Kuid mormoonide ja eestlaste vahel on üks suur erinevus - eestlased ei pea abielludes süütud olema.

Sugutung on looduse poolt meile kaasa antud ja kirik ei suuda seda välja juurida. Vallalised mormoonid on seksuaalselt väga allasurutud. Endised hormoonid jagavad siseinfot, mida noored oma seksuaalsete isudega peale hakkavad.

Foto: Must Panter

Noored mormoonid on leidlikud religioossetest juhtnööridest mööda hiilima. Nimelt on uskumus, et kui mees paneb peenise naise sisse ja lihtsalt ligunetakse koos, siis ei lähe see seksina arvesse ning süütus jääb alles.

Üle poolte Utah's asuva Brigham Young ülikooli üliõpilastest tegelevad aktiivselt peenise leotamisega. Teineteise sees on mõnus ja on mõistetav, et iha kasvab. Ekstra vürtsi lisamiseks on tavaline, et kõrvalt toast kutsutakse sõber appi ja palutakse tal samal ajal voodis hüpata.

Seni, kuni mormoonid leotamise ajal ennast ei liiguta, teineteist ei suudle ega kallista, ei lähe selline nahistamine patuna kirja. Seksiv mormoon visataks ülikoolist välja ja loomulikult ka kirikust. Suure tõenäosusega ütleksid ka vanemad lapsest lahti.

Endine mormoon Kathy näitab TikTokis ette, kuidas teineteises ligunevaid sõpru aitama peab.

Covid-19 pandeemia ajal on mormoonid ligunemisest vaid unistama pidanud. Masturbeerimine ja sekslelud on nende jaoks keelatud. Seksuaalne allasurutus on eriliselt raske väljakutse just meeste jaoks.

LELO viis Ingismaal läbi uuringu, milles selgus, et 41% meestest on pandeemia ajal soetanud oma esimese sekslelu ning suisa 16% kasutab seda igapäevaselt.

Meie siin Eestis ei pea sõpru voodisse hüppama kutsuma ega seksipõuda kannatama. Sekslelud on meil vaid ühe ostukliki kaugusel e-poes olemas. Leia endale lemmik Musta Pantri tootevalikust.

Masturbaatorid meestele

Foto: Must Panter

Treeni tupekuulidega vaagnapõhjalihased võimsamate orgasmideni

Foto: Must Panter

Vibraatorid ja kliitori stimuleerijad naistele

Foto: Must Panter

Leia endale ja oma kallima uudsust ja vallatusi Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna ilma viideteta sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!
Sinu
Must Panter
Copy

Märksõnad

Tagasi üles