KAART ⟩ Põhja-Tallinnas algavad Sitsi tänava rekonstrueerimistööd

Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeval, 25. oktoobril algavad Sitsi tänaval Sõle ja Kopli tänava vahelisel lõigul rekonstrueerimistööd, mis lõpevad järgmise aasta juulis.

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Manuela Pihlap märkis, et Sitsi tänav on üks tihedama liiklusega tänav Põhja-Tallinnas. «See on kui Põhja-Tallinna tuiksoon, mis ühendab omavahel Pelgulinna ja Kopli ning, arvestades piirkonna kiiret arengut, kasvab Sitsi tänava liikluskoormus tõenäoliselt veelgi. Tee praeguse olukorraga rahul olla ei saa ja ees seisavad põhjalikud rekonstrueerimistööd,» ütles Pihlap. «Tööde käigus vahetatakse Sõle ja Kopli tänava vahelisel lõigul välja äärekivid ning taastatakse haljasala. Sõidu- ja kõnniteele tuleb uus asfalt ja taastatakse teekattemärgistus. Sitsi tänava ning Sõle ja Kopli tänava ristmikul ehitatakse välja ka vee- ja kanalisatsioonitorustik.»

Pihlap lisas, et tänavaremont muudab piirkonnaelanikele liiklemise märgatavalt mugavamaks, seda nii jalgsi kui ka ratastel liikujaile. «Seepärast palun mõistvat suhtumist ajutiste ebamugavuste pärast, mida remont paratamatult kaasa toob,» ütles linnaosavanem.

Sitsi tänava remont.
Sitsi tänava remont. Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Ehitustööd lähevad maksma enam kui 1,13 miljonit eurot, millest ligikaudu 287 000 euro ulatuses on kaasfinantseerijaks AS Tallinna Vesi. Ehitustööd peaksid lõppema järgmise aasta juulis.

Tänav jääb remondi ajal bussi- ja tavaliiklusele suletuks, kuid Sitsi tänava piirkonna elanikele on juurdepääs kinnistutele tagatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles