Katri Raik koostööst Eesti 200ga: meil on maailma, Euroopa, Eesti parim meeskond (3)

Postimees
Copy
Valimisliit „Katri Raigi nimekiri“ ja erakond Eesti 200 allkirjastasid ühiste kavatsuste prokolli
Valimisliit „Katri Raigi nimekiri“ ja erakond Eesti 200 allkirjastasid ühiste kavatsuste prokolli Foto: Ilja Smirnov

Narvas valimised võitnud valimisliit Katri Raigi nimekiri ning Eesti 200 alustasid kõnelusi Narvas võimuliidu moodustamiseks, täna allkirjastati hea tahte leping. 

«Valimistest on möödas viis pikka päeva. Minu ainus unistus on üks päev ilma poliitiliste kohtumisteta,» kirjutas Katri Raik sotsiaalmeediasse

«Rõõmustan hea tahte lepingu üle Eesti 200ga ja kinnitan: meil on maailma, Euroopa, Eesti parim meeskond. Ja teen «kitse märki», sest enne valimisi soovis kohalik Keski-liider Mihhail Stalnuhhin meid kitsedena paigutada aedikusse,» märkis Raik.  

«Veelkord: tänud meeskonnale, tänud narvalastele ja kõigile, kes meili pöialt hoidsid,» kirjutas Raik. 

Erakond Eesti 200 ja valimisliit Katri Raigi nimekiri ei välista ka koalitsiooni laiendamist ning koostööd valimisliiduga Elagu Narva.  

Valimisliit Katri Raigi nimekiri kogus Narvas 9137 häält ehk 43,9 protsenti ning Keskerakond 6549 häält ehk 31,5 protsenti. Valimisliit Elagu Narva sai 2715 häält ehk 13,1 protsenti ning Eesti 200 saagiks jäi 1403 häält ehk 6,7 protsenti.

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond sai 897 häält ehk 4,3 protsenti, Valimisliit Narodnyi sojuz sai 49 ehk 0,2 protsenti ning üksikkandidaatide saagiks jäi 45 häält ehk 0,2 protsenti.

Katri Raigi nimekiri saab volikogus 15 kohta, Keskerakond saab kümme, Valimisliit Elagu Narva neli ja Eesti 200 saab kaks kohta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles