Personaliseeritud isadepäevakink, et püsiksid alati meeles

Von Baer OÜ
Copy
Foto: Von Baer OÜ

Isa on väärt vaid parimat! See tõttu võib isadepäevaks sobivaima kingiidee välja mõtlemine osutuda keerukaks. Isale sooviks kinkida midagi tähenduslikku, ilusat ja otse südamest tulevat. Vaieldamatult parim isadepäeva kingitus on personaliseeritud kink – näiteks pärisnahast kvaliteetne Eesti disainnahkaksessuaar, millele on peale graveeritud isiklik sõnum isale.

Von Baer on Eesti bränd, mis on asutatud 2015. aastal Tallinnas ning keskendub premium kvaliteediga taimpargitud veisenahast disaintoodete käsitsi loomisele. Nende mitmekesises tootevalikus leiduvad reisikotid, rahakotid, seljakotid, käekotid, arvutikotid, kosmeetikakotid, portfellid, võtmehoidjad, püksirihmad.

Von Baeri asutajad Igor Syunin (vasakul) ja Albert Varkki (paremal)
Von Baeri asutajad Igor Syunin (vasakul) ja Albert Varkki (paremal) Foto: Von Baer OÜ

Von Baerilt soetatud aksessuaarid on võimalik muuta eriti omanäoliseks, sest nad pakuvad võimalust lasta soetatud nahktoode personaliseerida. Esemele saab peale graveerida näiteks logo, pühenduse, õnnitluse või mõne erilisema fraasi. Väiksematele toodetele nagu meeste rahakotid saab initsiaalid lasta peale pressida. Kaunis graveering tootel on isale alatiseks meenutus sellest, kui armastatud ta on.

Von Baeril on jätkusuutlik ärimudel. Toodetega tuleb kaasa naha päritolusertifikaat, mis tagab naha kontrollitud ja jälgitava päritolu, töötlemise ja kõrge kvaliteedi. Teadlikumaid kliente rõõmustab ka fakt, et Von Baeri toodete valmistamisel kasutatav nahk on lihatööstuse kõrvaltoode, mis muidu satuks jäätme hulka. Von Baer ei kasuta nahatööstuse jaoks kasvatatavate loomade nahka.

Foto: Von Baer OÜ

Looduslähedaste ja kestlike materjalide eelistajana on enamikus Von Baeri toodetes kasutatud looduslikke vastupidavaid materjale, nagu näiteks paksu ja tugevat puuvillakangast. Seda on meeldiv puudutada ja võrreldes sünteetiliste materjalidega on see jätkusuutlikum.

Von Baeri pood asub Rotermanni kvartalis ja eriti mugavaks ostlemiseks külastage nende e-poodi. E-poest ostetud tooted on kohe olemas, kuid kogused on piiratud. Tellitud tooted saabuvad pakiautomaati juba järgmisel päeval, kui tellimus on esitatud tööpäeval enne kella 12:00. Personaliseeritud tooted saabuvad kuni kaks päeva hiljem. Boonusena jõuavad kõik väiksemad esemed oma uue omanikuni maitsekas kinkepakendis – seda ilma lisatasuta. Suurematele toodetele saab kinkepakendi lisaks juurde tellida.

1. Meeste rahakott

Elegantne rahakott või kaarditasku on klassikaline kingitus, mis saajale garanteeritult meeldib. Kas isa rahatasku on juba üsna kulunuks muutumas? Kvaliteetne rahakott on argipäevaluksus, mida paljud endale soovivad, ent vähesed endale lubada raatsivad. Šikk ja praktiline rahakott on praktiline ja läbimõeldud isadepäeva kink, mis isa meele kindlasti heaks muudab.

Meeste rahakott
Meeste rahakott Foto: Von Baer OÜ

2. Püksirihmad

Kvaliteetne püksivöö on suurepärane isadepäeva kingitus! Iga endast lugupidav mees vajab üht (või lausa mitut) stiilset premium nahast rihma, millega oma välimusele viimane lihv anda. Von Baeri tootevalikus on kaht sorti püksirihmu: tavalised ja kahepoolsed.

Tavavööd kaunistab lihtne roostevabast terasest või messingist pannal. Võrreldes odavamate pannaldega, mille valmistamisel kasutatakse peamiselt keskpärase kvaliteediga sulameid, peavad Von Baeri pandlad roostetamata vastu isegi igapäevase kasutuse puhul.

Kahepoolset vööd saab kanda mõlematpidi: üks pool on musta värvi ja teine pruun. Pannalgi on ringipööratav, tehes kahepoolsest vööst mitmekülgse kingi. Näiteks on Von Baeri kahtepidi kantav ülikonnarihm Premier ühteaegu šikk ja minimalistlik, tehes sellest isale just selle õige kingituse.

Püksirihm
Püksirihm Foto: Von Baer OÜ

3. Nahast arvutikotid

Rõõmustage oma sülearvutit kasutavat isa sel isadepäeval uhiuue nahast arvutikotiga! Mahuka Von Baeri arvutikoti näol on tegemist funktsionaalse kingitusega, mis oma kauni välimusega annab isale võimaluse veidi edev olla, säilitades samal ajal tema professionaalse aura. Von Baeri tootevalikus on olemas läpakakotid ehk sülearvutikotid kõigile peamistele sülearvuti suurustele: 13″, 13.3″, 14″, 15.6″, 17″.

Foto: Von Baer OÜ

4. Portfell

Von Baeri pärisnahast portfell on võimas kingitus tugevale ja karismaatilisele isale. Ruumikas portfell on soliidne aksessuaar mehele, kes kannab endaga igapäevaselt kaasas palju asju nagu sülearvutit, tähtsaid dokumente ja märkmeid ning väiksemaid esemeid nagu rahakotti või kaarditaskut, mobiiltelefoni ja võtmeid, ning tahab neid kergesti portfellist üles leida. Kinkides isale portfelli, kingite talle ajatu aksessuaari, mis on praktiline, mugav ja isikupärane – see on ese, mida isa tahab kasutada mitte aastaid, vaid aastakümneid.

Foto: Von Baer OÜ

5. Nahast reisikott + ülikonnakott

Tihti reisivale isale on sobivaim kingitus kvaliteetsest pärisnahast reisikott, mis on vastupidav ja ilusa välimusega. Eriti hea kingitus mehele oleks sisseehitatud riidepuuga Von Baeri nahast ülikonnakott Grand. Mahukas ja esteetiline Grand on leidlik reisikott, millel on eraldi lahter ülikonna jaoks, et seda muredeta transportida. Isa hindab sellist praktilisust kõrgelt!

 

Von Baeri mitmekesises tootevalikus leidub ka kõige nõudlikumale isale meelepärane isadepäeva kingitus!

Copy
Tagasi üles