AHHAA Robolahing – ainus omataoline lahingrobotite surmaheitlus Baltikumis ja Põhjamaades

Copy
Foto: AHHAA Robolahing

Mis? Heitlevate robotite metalli kolin, leegitsev areen, kärssavad varuosad, kiljuv publik ja ägedad õhtujuhid – just kõik see ootab Sind AHHAA Robolahingul. Selle aasta jõukatsumine tuleb kõigi aegade vägevaim, sest võistlustulle läheb lausa 24 robotit ning ka auhinnafond on suurem kui eales varem – koguni 6000 eurot. Lisaks pealaval toimuvale möllavad miniareenidel demorobotid ja hiiglaslik transformer Bumblebee ning kohal on ka AHHAA teaduspood oma vägeva valikuga. Publikule jagatakse tasuta jäätist ja limonaadi.

Kus? Esmakordselt robolahingute ajaloos korraldab AHHAA teaduskeskus suursündmust Tartust väljaspool ning sel aastal põrutatakse lausa Ida-Virumaale. Kiviõli Keemiatööstusesse püstitatakse suur roboareen ja madistatakse vanas vabrikuhoones. Pealtvaatajaid ootab ehedas industriaalses olustikus ligi neli tundi kestev tuline lahingumöll.

Millal? 6. novembril 2021, Kiviõli Keemiatööstuse tehasehoones (Turu 3, Kiviõli). Uksed avatakse kell 15.00.

Kellele? Robolahingule oodatakse lapsi alates algklassidest kuni põhikooli lõpuni ning samuti kõiki tehnoloogiahuvilisi täiskasvanuid. Sündmus on tore elamus kõikidele lastega peredele.

Piletid: Pääsmeid on eelmüügis piiratud koguses ning enne 6. novembrit ostes maksab pilet ainult 9 eurot. Sündmust kommenteeritakse kohapeal eesti ja vene keeles. Kui kohale tulla ei saa, siis kommenteeritud otseülekanne toimub Elisa Stage’i platvormil www.elisastage.ee

Lisainfo: www.robolahing.ee

Tule kindlasti vaatama ja ehita järgmisel aastal juba ise üks lahingurobot valmis. See polegi nii keeruline ja kallis kui võiks arvata. Uuri lähemalt siit. Vaata eelmise aasta robotite heitlusi siit.

Copy
Tagasi üles