TOP 5 ilukliinikut, kelle hoolde oma välimus usaldada

Copy
Foto: Shutterstock

Vaatasime põhjalikult ringi ilumaailmas. Uurisime, mida uut ja põnevat pakutakse ning tutvustame viit tipptasemel kliinikut, kelle kätesse võid südamerahuga oma ilu usaldada. Lisaks kirjeldame lähemalt mitut Eestis täiesti unikaalset hooldusprotseduuri.

Royal Grace Ilukliinik – Julge olla kaunis

Royal Grace Ilukliinikusse on oodatud nii naised kui ka mehed, kes tahavad vabaneda kortsukestest ja pinguldada nahka, võidelda pigmendilaikude, kuperoosa ning teiste nahaprobleemidega. Alates septembrist asub Royal Grace Ilukliinik (Terviseameti Tegevusluba NR L04947)uutes avarates ruumides otse südalinnas aadressil Hobujaama 4, II korrus.

Kliinikus pakutakse tõhusaid ja turvalisi aparaadihoolduseid nii näole kui ka kehale, kasutades nendeks vaid uusimat tehnoloogiat. Lisaks on valikus 17 lõõgastavat ja tõhusat käsitsi hoolitsust, milleks kasutatakse Bruno Vasseri kosmeetikasarja. Iga inimene on individuaalne ja näonaha arvutidiagnostika abil saab leida just talle sobivad hoolitsused. Samuti on teenuste hulgas laserepilatsioon.

Uusim hooldus on Eestis ainulaadne ja innovaatiline Ultra Facelift 4D lifting, mis on juba saanud klientide lemmikuks. See on mõeldud kõikidele, kellel on nahaelastsuse langusega seotud kosmeetilisi probleeme, peened kortsud, akne ja pigmendilaigud. Sobib igal aastaajal ja igat tüüpi nahale ning erinevas vanuses klientidele. Põletikuvastase ja antibakteriaalse toimega Lifting kõrvaldab tursed, leevendab lihaspingeid, aktiveerib ainevahetusprotsesse, pinguldab ja noorendab kudesid ning sobib täienduseks enamikele kosmeetilistele protseduuridele, suurendades nende mõju ning on suurepärane näonaha vananemise ennetaja.

Rohkem infot leiate veebiaadressilt www.royalgrace.ee ja www.kosmeetika24.eu või astuge läbi Royal Grace Ilukliinikust Tallinnas aadressil Hobujaama 4 või Tartus Kuperjanovi 70.

 

 

Roosmarii Kliinik esitleb kahte läbimurret esteetilise meditsiini valdkonnas

Praeguseks juba 27 aastat tegutsenud Esteetilise Meditsiini Kliinik, Roosmarii, (Terviseameti Tegevusluba NR L04956) on privaatne ja hubane kliinik Tallinna kesklinnas Tõnismäel. Klientide eest hoolitsevad meditsiinilise taustaga diplomeeritud spetsialistid ja protseduuride läbiviimiseks kasutatakse meditsiiniklassi seadmeid.

Milliseid uusi teenuseid pakutakse?

Esmakordselt Baltikumis pakutakse itaalia teadlaste välja töötatud esteetiliste ja taastava günekoloogia uudset ravimeetodit – BDG Foemina, mis aitab vähendada paljusid VVA ehk vulvovaginaalse atroofia sümptomeid. Protseduur on valutu, mitteinvasiivne, ilma taastumisaja, piirangute ning igasuguste kõrvalnähtudeta.

Näidustused on:
  • tupe kuivus, valulikkus
  • uriinipidamatus (kuni 2. aste)
  • valulik suguühe
  • üliaktiivne põis
  • tupe elastsuse vähenemine

Teise uudisena on Roosmarii kliinikus nüüd meditsiiniklassi HIFU seadmete tippude tipp – Ultraformer 3, mis pinguldab tõhusalt nahka ja nahaalust karkassi ning vähendab väiksemaid rasvapadjandeid. Kui seni on protseduur olnud valulik, siis uudse võimsa seadmega on see kliendile hästi talutav.

Nüüdsest pakume HIFU protseduure ka kehale, näidustused on:

  • lõtvunud nahk käsivartel
  • axilla'd (kaenlaaluse piirkonna rasvumine)
  • «rinnahoidja voldid» seljal
  • lõtvunud nahk põlveümbruses ja kõhul

 

 

Pro-Age – kõige tähtsam on välimise ja sisemise ilu tasakaal

Pro-Age on Eesti esimene ilukliinik, mis ühendab meditsiini ja esteetika. Kliinikus usutakse, et vanus on väärtus ning ka vananeda saab kaunilt ja harmooniliselt.

Pro-Age kliiniku eesmärk on lihtne: harida oma patsiente ning aidata neil saavutada välimus, mis pakub rõõmu ja toob tagasi enesekindluse. Enne iluprotseduuridega alustamist koostatakse kliendile anamnees, analüüsitakse vereanalüüsi tulemusi ning alles siis otsitakse probleemidele lahendusi ning pakutakse parimaid võimalusi sisemise ja välimise täiuslikkuse saavutamiseks.

Kliinikus on klientide ilu teenistuses vaid kõige uuemad ja kaasaegsemad aparaadid ning Pro-Age tunneb uhkust selle üle, et lausa kolme neist pole Eestis mitte kellelgi teisel: INMODE Lumecca pigmendilaikude eemaldamiseks; Morpheus 8 naha pinguldamiseks ning Asclepion dioodlaser karvade eemaldamiseks.

Morpheus 8 stimuleerib kollageeni tootmist naha alumistes kihtides ning annab plastilise kirurgiaga samaväärsed tulemused kiiremini ja soodsamalt. Probleemid, mida protseduur lahendab:

  • Lõtvunud naha pinguldus
  • Venitusarmide parandus
  • Aknearmide parandus
  • Kortsude eemaldus
  • Topeltlõua eemaldus

Pro-Age kliiniku eesmärk on saavutada head tulemused vähem invasiivsete meetoditega ning loomulik ilu ja naha seisund on kõige tähtsamad. Kliiniku nahaterapeudid soovitavad koduhoolduseks kasutada DERMALOGICA tooteid, mis on üle kogu maailma tuntud ning end igati tõestanud bränd.

 

 

Gonsiori Ilukliinik – ilu saladus peitub terviklikus lähenemises

Gonsiori Ilukliinikus teatakse, et inimene on tervik ning nahahoolduses on võimalik maksimaalne tulemus saavutada ainult tänu põhjalikule eeltööle ja süsteemsele lähenemisele. Tähtsaim on enne olukorda hinnata ja alles siis tegutseda ning mitte vastupidi.

Seetõttu lähenetakse kliinikus igale murele individuaalselt ning hinnatakse lisaks nahaprobleemile ka kliendi üldist tervislikku seisundit, toitumis- ja liikumisharjumusi ning töö iseloomu. Alustatakse alati põhjaliku konsultatsiooniga ning seejärel pannakse paika terviklik protseduuride kava.

Kliinikus pakutakse erinevaid lähenemise viise, mis võimaldavad naha seisukorda ravida ning hoida seda värske ja nooruslikuna. Hoolitsustes saavad kokku meditsiiniteadmised ja kosmeetilised oskused ning kasutatakse vaid kõige uuemaid meetodeid ja kaasaegsemaid tooteid. Teie ilu võtavad enda kätesse pikaajalise staaži ja kogemusega pühendunud spetsialistid.

Klientide eriliste lemmikutena troonivad kliiniku nimekirjas:

Alex Cosmetic – looduse toimeainete rikkus, tehnoloogia ja teaduse ühendatud jõud nahaprobleemide raviks.

Beauty Peel – naha koorimine ja regenereerimine ühes protseduuris, mis on kõige loomulikum ja tõhusam viis kõigist professionaalsetest kosmeetilistest koorimistest.

Mint PDO mesoniidid – uuenduslik meetod naha kvaliteedi parandamiseks ja koheseks liftinguks. Kliiniliselt uuritud FDA sertifikatsiooniga MINT mesoniite peetakse maailma parimateks ja Gonsiori ilukliinikus on kogu see varandus teie käsutuses.

Ilu on elus!

www.gonsiorikliinik.ee

 

 

Decus toetab tervislikku ja aktiivset elufilosoofiat

Decus on väga laia tegevusvaldkonnaga erakliinik. Pakutakse tõhusaid ja kvaliteetseid võimalusi noorusliku välimuse säilitamiseks, leitakse lahendusi nahaprobleemidele, modelleeritakse kehakuju, teostatakse ülimalt tõhusat laserepilatsiooni Alma seadmetega jpm. Decus kliiniku turvalised aparaadid on Eestis ühed kaasaegsemad.

Asjatundlikkus, täpsus ning kõrge kvaliteet on väärtused, millest kliinikus lähtutakse. Kõikidel ravispetsialistidel on tugev professionaalne taust ning nende andekust ja soovi kirega tööd teha toetavad aastatepikkused kogemused meditsiinis. Spetsialistid täiendavad end iga-aastaselt nii Eestis kui ka mujal maailmas ning omandavad uusimaid ravimeetodeid. Nad on osavad nii täitesüstide kui ka laserprotseduuride tegemises, aga viivad samasuguse vilumusega läbi ka akne ravi ning erinevaid näo-ja kehahoolduseid. Igale kliendile lähenetakse alati individuaalselt ning konsultatsiooni käigus koostatakse inimese vajadustest ja soovidest lähtuv raviplaan.

Novembris on võimalik tulla laserepilatsioonile -50% soodsamalt (esimene protseduur) ja enamike naiste lemmik, HIFU protseduur, on -20% soodsamalt.

Täpsemat infot protseduuride kohta leiate veebiaadressilt www.decus.ee Lisaks tasub silma peal hoida Decus kliiniku sotsiaalmeedialehtedel, kust saab infot sooduspakkumiste kohta.

Usalda enda tervis ja heaolu Decus kliiniku spetsialistide kätte!

Copy
Tagasi üles