Postimehe äpile on lisandunud uus funktsioon widgeti ehk vidina näol, tänu millele saavad nii Android kui Apple’i telefonide kasutajad värskeid uudiseid mugavalt oma telefoni koduekraanilt jälgida.

Värskete sündmustega kursis püsimine pole kunagi varem lihtsam olnud. Postimehe uudiste rakendus võimaldab nüüd oma telefoni koduekraanile lisada vidina, millega pole viimaste uudiste nägemiseks vaja enam eraldi uudiste äppi avada, vaid neid saab kiiresti mobiili avakuvalt haarata.

Kuidas vidinat ekraanile lisada?

Android nutitelefonide kasutajad peavad uue vidina lisamiseks hoidma sõrme mõne hetke ekraanil, misjärel avaneb mobiili allosas menüü. Seal ongi kohe eraldi valik “vidinad” või “widgets”. Kui sul on Postimehe äpp telefonis olemas, saad vastava vidina menüüst valida.

iPhone’ide kasutajd saavad koduekraanile Postimehe newswidgeti lisada hoides mõne hetke näppu ekraanil nii, et avaneb vaade “edit”. Ülamenüüsse ilmub samal ajal pluss märgiga ikoon. Klikates sellele, ja valides Postimehe äpi, saategi newswidgeti lisada.

Telefoni avakuvale saab paigaldada uudiste akna, kus on kuvatud kas 1, 2 või 4 viimast Postimehe uudist. Pärast seda ongi su koduekraanil Postimehe uudiste vidin olemas ning hoiad Eestis ja laias maailmas toimuval mugavalt silma peal.

Postimees AppStore 

Postimees Google Play

Copy