Robotexil ootavad kõiki põnevad töötoad!

Robotex
Copy
Foto: Robotex

5.-7. novembrini

Tallinnas, Saku Suurhallis

Vaata kõiki töötubasid ja kiirusta registreerima!

Planeedi suurima robootikafestivali Robotexi lahutamatuks osaks on alati olnud põnevad ja harivad töötoad. Ka sel aastal on töötubade programmis palju põnevat nii väikestele kui ka suurtele robootikahuvilistele! Külastajaid ootavad kolme päeva jooksul lahedad tehnoloogia- ning robootikatöötoad, mille on kokku pannud Robotexi head koostööpartnerid. Programmist leiab töötube nii eesti, inglise kui vene keeles ning töötubade alal on kõigile osalejatele mõni jõukohane väljakutse.

Foto: Robotex

Lennuakadeemia juhendamisel saab ehitada roboti ning proovida, kuidas äsja ellu ärganud robot etteantud ülesandeid lahendab. Valmistame lennukite interjööris kasutatavast nahast ainulaadseid võtmehoidjaid ning võtame mõõtu paberlennukite disainimisel.

Õhulendude teemal saab jätkata avastamist TalTechi droonide lennutamise töötubades. Lisaks valmivad TalTechi toas põnevad Folckrace robotid, mängida saab liitreaalsuses toimetavate robotitega ning arendada oma äriideid.

Kohal on Haridus- ja Noorteameti ProgeTiigrid, kellega koos saavad nii suured kui väikesed huvilised katsetada põrandaroboteid, periskoobi tegemist ning avastada ka virtuaalreaalsuse maailma.

Foto: Robotex

Põnevat tegutsemist pakub Robotexi töötubade alal ka Digipurk, kes keskendub selle aasta Robotexil asjade ehitamisele. Digipurgi juhendamisel valmivad ka joont järgivad autod ning jõulumeeleolu loomiseks väike vilkuvate tuledega kuusepuu.

Robotexi töötubade programmist leiab vahvat tegutsemist ka Merkuuri ja Venemaalt kohale tulnud First Tech Challenge meeskonna juhendamisel. Ägedate töötubadega on kohal ka Edukoht, kes jagab praktilisi teadmisi programmeerimisest ning pakub noortele osalejatele hulgaliselt katsetamisrõõmu.

Robootikafestival Robotex International 2021 töötoad toimuvad 5.-7. novembrini Tallinnas, Saku Suurhallis. Pea kõigis meie programmi kuuluvates töötubades osalemine on Robotexi külastajale festivalipääsmega tasuta.

Foto: Robotex

Festivalipääsme saab soetada Piletilevist

Paar töötuba programmis on tasulised. Nendes töötubades saab iga osaleja endale ehitamiseks vajaliku riistvarakomplekti ning peale töötuba saab valminud asja koju kaasa võtta.

Covid reeglid, mida tuleb festivalil järgida:

https://robotex.international/covid-19-guidelines/

Registreerumine töötuppa:

https://robotex.international/et/tootoad/

Robotex

Copy
Tagasi üles