Peaminister: Oti tagasiastumine on ainuvõimalik samm (15)

Margus Paaliste
Copy
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Konstantin Sednev

Kultuuriminister Anneli Ott teatas äsja tagasiastumisest. Peaminister Kaja Kallas sõnas Facebookis avaldatud postituses, et kultuuriministri tagasiastumine on ainuvõimalik samm.

«Valitsuse jaoks on oluline, et kultuurivaldkond oleks nii igapäevases töös kui ka valitsuse tasandil võimalikult hästi esindatud,» sõnas Kallas.

Peaminister pidas oluliseks rõhutada, et uued piirangud ei ole suunatud eraldi kultuurisektorile: «Valitsus ei ole kehtestanud kultuurisektorile ühtegi eraldiseisvat piirangut. Oleme piiranud vaktsineerimata inimeste osalemise meelelahutuses selleks, et kaitsta vaktsineerimata inimesi ja vähendada koormust meie haiglatele.»

Kallas lisas, et peab hästi toimivat kultuurisektorit oluliseks ja on alati valmis ära kuulama kultuurisektori võimalikud murekohad.

Kultuuriministri tagasiastumine olukorras, kus ta tunneb, et ei suuda valitsuses kultuurivaldkonna eest piisavalt hästi seista, on tema hinnangul ainuvõimalik samm. «Soovin Anneli Otile edaspidiseks kõike paremat,» lõpetas ta postituse. 

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles