Beebi tulekul? Soovitused, mida uue ilmakodaniku sünniks varuda

Copy
Foto: Kotryna

Lapse sünniks valmistumine on iga ema jaoks oluline ja põnev aeg, ent võib ka omajagu ärevust tekitada. Kas kõik on ikka olemas? BabyCity ToyCity spetsialistid panid kokku nimekirja toodetest, mis enne beebi sündi kindlasti peaks olemas olema.

Kindlasti tuleb ette valmistada voodi, kus beebi hakkab magama. See peab olema mugav ja turvaline, küljed peaksid olema kõrged ning kõva madrats tagab lapse seljale korraliku toe. BabyCity ToyCity kauplusest leiate kõik vajaliku lastetuppa. Valikus on reguleeritavate külgede ja ratastega võrevoodid, ortopeedilised ja allergiavabad madratsid, kvaliteetsed voodipesukomplektid, mähkimislauad ja voodikarussellid.

Foto: Kotryna

Esimesed beebiriided peavad olema võimalikult naturaalsest, venivast ja pehmest materjalist, mitte liiga kitsad ega suured. Esimesteks elukuudeks on vaja nii pika kui lühikese varrukaga bodisid, nii kinniste kui lahtiste jalaotstega kombekaid (sipupükse), sokke kui ka puuvillast mütsi. Talvelapsele tuleks varuda talvekombekas, soe müts ja soojad sokid (papud). Babycity ToyCity valikus on mitmed tuntud ja kvaliteetsed kaubamärgid, nagu näiteks Mothercare, Coccodrillo, OVS, NEXT, Mayoral jpm.

Lapsevanker peab vastama teie nõudmistele ja sobima kokku elustiiliga, seda peaks olema mugav kasutada ning selle välimus peaks teile meeldima. BabyCity ToyCity valikus on kergeid ja kompaktseid kaks-ühes või kolm-ühes beebivankreid erinevatelt tuntud kaubamärkidelt, nagu näiteks NOORDI, Milli, BabyJogger, JOOLZ, Britton, Chicco, Valco Baby, Kinderkraft jpm.

Foto: Kotryna

Turvahälli valides on oluline arvesse võtta lapse vanust, kehakaalu, pikkust ning ennekõike peab häll olema turvaline. Turvahälli materjal peab olema kvaliteetne ja ohutu ning on oluline, et seda oleks autosse lihtne paigaldada. BabyCity ToyCity sortimendist leiate oma lapsele kvaliteetse ja sobiva turvatooli tuntud kaubamärkidelt nagu näiteks Maxi-Cosi, Britax, Cybex, Chicco, Recaro ja Stokke.

Foto: Kotryna

Esimene mänguasi, mis sobib isegi vastsündinud beebidele, on pehme mobiil või kaisuloom. Veidi hiljem, umbes kolme kuu pärast, saavad lapsed juba esemeid käes hoida. Selleks tasub soetada kõristi. Hea, kui see on läbipaistev ja selle sees veerevad erinevad esemed. Sellised köidavad laste tähelepanu kõige rohkem. Alates 6. elukuust sobivad mänguasjadeks juba kuubikud, püramiidid ning interaktiivsed mänguasjad. Nendega mängides arendab laps oma käte tööd ning õpib värve, kujundeid ja suurusi. BabyCity ToyCityst leiad ägedaid ja arendavaid beebimänguasju. Valikus on Fisher Price, PlayGro, Vulli, Hape, Tommee Tippee ja palju muid bränd.

Foto: Kotryna

Kindlasti tasub registreeruda ka konsultatsioonile, sest BabyCity ToyCity spetsialistid oskavad nõu anda, mida on vaja beebi jaoks varuda ning aitavad välja valida kõige sobivama turvatooli ja vankri. Samuti vormistage endale tasuta One Family kliendikaart, sest see annab mitmeid soodustusi:

  • Vastsündinu esimese ostu puhul 20% soodustust
  • Olete esimene, kes kuuleb parimatest pakkumistest ja uutest toodetest.
  • One Family kliendikaart kehtib ka Juku ja KidZone kauplustes
Foto: Kotryna

Kohtumiseni BabyCity ToyCitys!

Tallinna Tähesaju pood (Tähesaju tee 25)

Tallinna Mustika keskus (Karjavälja 4)

Tartu Lõunakeskus (Ringtee 75)

www.babycity.ee

Copy
Tagasi üles