Tallinna kolme linnaosa vaktsineerimistelgid on avatud teisipäevani

BNS
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Mailiis Ollino

Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja kesklinnas on Covid-19 nõustamis- ja vaktsineerimistelgid avatud veel teisipäevani.

Kõik soovijad saavad telkides eelbroneeringuta küsida nõu vaktsineerimise kohta ja soovi korral saada kas esimese, teise või tõhustusdoosi.

Nõustamis- ja vaktsineerimistelgid kolmes linnaosas alustasid tööd 20. oktoobril ja on teisipäevani avatud Haabersti Maxima XXX parklas Ehitajate tee 148 tööpäeviti kell 12–19 ja nädalavahetusel kell 10–15; Põhja-Tallinna valitsuse hoovialal Kari tänav 13 iga päev kell 10–17; Keskturu juures Lastekodu tänav 11b tööpäevadel kell 9–16 ja nädalavahetusel kell 9–15.

Nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Lindakivi kultuurikeskuses jätkab tööd ka pärast teisipäeva ning on avatud tööpäevadel kell 12–19 ja nädalavahetusel kell 10–17. 

Kui ise vaktsineerima minna ei ole võimalik, saab broneerida aja kodus vaktsineerimiseks, helistades telefonil 666 2727. Kõnesid võetakse vastu tööpäevadel kell 8–20 ja nädalavahetusel kell 9–17. 

Vaktsineerida saavad kõik soovijaid alates 12. eluaastast, kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument. Vaktsineerimiseks pakutakse kahedoosilisi Pfizer/BioNTech ja Moderna vaktsiine ning ühedoosilist Jansseni vaktsiini.

Tõhustusdoosiga saavad vaktsineerida kõik, kes soovivad ja kellel on eelmisest süstist möödas vähemalt pool aastat, sõltumata sellest, mis Covid-19 vaktsiini on varem saadud. Tõhustusdose tehakse Pfizer/BioNTechi vaktsiiniga Comirnaty või Moderna vaktsiiniga Spikevax.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles