Fitbit Charge 5 - nutivõru, mis saab sinuga kiirelt üheks!

Copy
Foto: Fitbit

Nutivõrud, -kellad ja aktiivsusmonitorid on muutunud kaasaegsele aktiivsele inimesele igapäevaseks kaaslaseks. Kui tavaline käekell on nüüdseks pigem tülikas aksessuaar, siis nutioskuste lisamine võib tänu randmelt kuvatavale infole ja selle analüüsimisele märagatavalt parandada elukvaliteeti. Mis on aga iga seadme kõige olulisem faktor? Selle kandmine peab olema vaevumärgatav ning kasutamine väga mugav! Just sellega on saanud hakkama Fitbit Charge 5!

Võrreldes oma eelkäijatega on Fitbit Charge 5 väiksem ning kergem. Oma 28g kaalu juures unustad kiirelt, et aktiivsusmonitor üldse käepeal on. Ka mõõtmetelt (14,7mm x 21.9mm) jääb nutivõru tihti märkamatuks ning ei sega igapäevaseid toiminguid. Seejuures on kogu seadeldis veekindel, nii et sellega võib vabalt käia nii pesemas, ujumas kui ka kuni 50m sügavusele sukeldumas. Väiksema suuruse juures tuleb tihti teha järelandmisi aku ning jõudluse osas, kuid mitte Fitbit Charge 5 puhul. Seadme aku peab vastu seitse päeva ning kui lülitada sisse ekraani pidev töösolek, jätkub aku vastupidavust kaheks päevaks.

Foto: Fitbit

Ka disainilt on Fitbit Charge 5 väga minimalistlik, kadunud on küljepealsed nupud ning lisanudnud on puutetundlik värviline AMOLED ekraan. Seejuures on aga säilinud Charge’i seeriale iseloomulik piklik kuju. Vastavalt saadaval olevatele silikoonist randmepaelte värvivalikule, sobib Fitbit Charge 5 ideaalselt meestele kui ka naistele. Pakis on ka kaasas nii pikem kui lühem randmepael, et sobituda erinevatele kehatüüpidele.

Charge 5 aktiivsusmonitorist leiab kõik harjumuspärase sportliku eluviisi jälgimiseks - sisseehitatud GPS, enam kui 20 erinevat treeningrežiimi, unefaaside jälgimine ning neile vastav äratus. Lisatud on ka ECG ja EDA ehk elektrodermaalse aktiivsuse andurid. Neist esimene jälgib südame rütmi ning võib aidata tuvastada rütmihäireid. EDA sensorid mõõdavad läbi sõrmede keha käitumist pingelistes olukordades. Nii saab Carge 5 toetavaks kaaslaseks mitte ainult treeningutel vaid ka igapäevaelus laiemalt. Erinevaid mõõtmisi kombineerides on võimalik saavutada oma keha üle parem mõistmine, mis viib värskema ja tervislikuma minapildini.

Uueks lisaks aktiivsusmonitoril on ka Fitbit Pay. Sellega on võimalik ära ühendada oma krediit- ja deebetkaardid ning seejärel sooritada kiirelt kontaktivabu oste. Nii muutub kohvikus käimine või toidupoe külastamine väga mugavaks tegevuseks ning rahakotti või mobiiltelefoni ei tule sügavast jopetaskust otsida. Lisaks tuleb iga Charge 5 ostuga kaasa kuus kuud Fitbit Premium nimelist teenust, mis loob juurdepääsu tuhandetele harjutustele ning detailsele statistikale.

Fitbit Charge 5 on minimalistliku disainiga universaalne aktiivsusmonitor, millest kujuneb vajalik igapäevane kaaslane, et parandada nii ärkveloleku, uneaja kui ka trennide kvaliteeti. Mis aga kõige olulisem - selle olemasolu peaaegu ei märkagi.

Copy
Tagasi üles