Playboy avaldab skandaalsed fotod Eesti staaridest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seniavaldamata foto Liis Lassist Playboy fotosessioonil
Seniavaldamata foto Liis Lassist Playboy fotosessioonil Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Nüüd on www.playboy.ee veebikeskkonnas üleval seni avaldamata fotomaterjal kõikidest Playboyle poseerinud Eesti staaridest.



Nende hulgas leidub skandaalseid pilte sellistelt kuulsustelt nagu Liis Lass, Kairit Tuhkanen, Lea Liitmaa, Marta Vaarik, Tanja Mihhailova, Carola Madis ja Lilit Kaaret.

Juba sellel nädalal ilmub ka Playboy veebruarinumber. «Kaaneseeria kangelanna on seekord vägagi skandaalne avaliku elu tegelane – noor naine, keda tuntakse eelkõige poliitikamaastikult,» kergitas saladuskatet Playboy Eesti tegevjuht Andre Lindvest.

«Ka veebruarinumbri staarist jõuab lisaks ajakirja fotoseeriale playboy.ee veebikeskkonda suur hulk pilte, mis trükivalgust ei näe,» sõnas ta.

«Lisaks Eesti kuulsustele ja kuu kaunitaridele leiab Playboy galerii- ja videokeskkonnast CyberClub rohkesti rahvusvahelist materjali – erinevatele Playboy väljaannetele poseerinud kuulsuste ja playmate’ide fotosid ja videoklippe,» rääkis Neeme. «Kokku rohkem kui miljon pilti ja tuhandeid videoid,» lisas ta.

Loomulikult ei ole Playboy.ee ainult pildi- ja videomaterjali päralt. Lisaks on külastajatele täispikal kujul kättesaadavad intervjuud, teiste seas näiteks Vahur Kersna usutlus suurärimees Urmas Sõõrumaaga ja eksklusiivintervjuu riigikogu asespiikri Kristiina Ojulandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles