Kuidas kaitsta end haiguste vastu?

Copy
Foto: Shutterstock

Haiguste hooaeg on täie hooga käimas. Kuidas end sellisel perioodil kaitsta ning haigeks jäädes tervist turgutada?

NorVita

Pole saladus, et vitamiinid aitavad hoida ja turgutada immuunsüsteemi. Ideaalis peaksid kõik vajalikud organismi toimimist toetavad vitamiinid ja mineraalid tulema toidust, kuid pidevalt nõnda tasakaalukalt toituda on väga keeruline. Meie seedesüsteemid on erinevad, mistõttu võib mõnel inimesel vitamiin imenduda toidust paremini, teisel halvemini. Siin tulevadki appi toidulisandid, mis aitavad tervist tugevdada.

Kuna seedesüsteemi eripärade tõttu imendub tablettidest enamasti vaid 25-30 protsenti toimeainest, on parimaks lahenduseks sprei vitamiinid, mille imendumine ei sõltu seedesüsteemist. Sprei kujul imenduvad vitamiinid suu limaskesta kaudu vereringesse ning tänu sellele imenduvad mitu korda paremini kui tableti kujul olevad toidulisandid.

Õnneks on täna NorVitast sprei kujul saada kõiki olulisemaid toidulisandeid: C-vitamiini, D3-vitamiini, rauda, tsinki leedrimarjaga ja veel teisigi. Lisaks on tugeva tervise aluseks kvaliteetne uni. Puhanud organism on tugevam nii stressi kui haiguste vastu. Hea une jaoks leiab e-poest uue und soodustava toidulisandi Uni kanepiõliga. See sprei sisaldab melatoniini ning toetab kvaliteetset und. Kõik NorVita suukaudsed sprei vitamiinid on Eestis arendatud ja toodetud.

Tervislik elustiil ei pea olema keeruline ja aeganõudev. NorVita eesmärk on pakkuda kõiki vajalikke vitamiine ja mineraale efektiivselt, kiirelt ja efektiivselt. Nii saad nautida elu uue energiaga!

Põhjala Teetalu

Tee joomise tarkus on inimestel olnud juba aastasadu. Tee on osa kultuurist, aga aitab ka ennetada ja ravida haigusi. Kuigi, igasugune soe jook aitab saada külmal perioodil sooja, on oluline hoopis see, mida jook sisaldab.

Päris koostisosad, puhtad maitsed, ei mingeid maitse- ega lõhnaaineid – see on õige tee. Põhjala Teetalu, pere-ettevõte on võtnud oma südameasjaks inimestele pakkuda tõelist tee-elamust. Teepakikestesse jõuavad ökoloogiliselt kasvatatud tee ürdid otse Põlvamaa, Haanja kõrgustiku ääreala küngastelt. Põhjala Teetalu teesegudele lisatakse ka päris marju, et tees oleks marjade väärtust ja maitseelamust. Just need ehtsad koostisosad, otse loodusest, toovad selle õige maitse ja tervise, et pidada vastu kõik need pimedad ja külmad sügistalvised kuud.

Kvaliteetsel teel on palju raviomadusi. Õige piparmünditee aitab oma mentooli sisaldusega iivelduse, pearingluse, kinnise nina, raske köha ning isegi stressi puhul. Pane tähele, et mittekvaliteetse piparmünditee puhul võid juua lihtsalt piparmünti meenutavat sooja vett, millel mõju puudub. Nimelt on oluline, et piparmünditees säiliks suur mentooli sisaldus, mis aitab toimet võimendada. Selleta jääb jooja ilma kõigist nendest kümnetest kasuteguritest. Põhjala Teetalu on oma tee sortimenti arendades silmas pidanud kõiki nüansse, et tee ei oleks lihtsalt soe jook vaid tee on kosutav, jõudu andev, tervislik maitseelamus.

Põhjala Teetalu e-poest leiab suure valiku kvaliteetseid teesid igale maitsele. Roheline tee, must sõstar, vaarikas, sidrun, kirss - need on vaid mõned maitsed, mida sealt leiab. Iga teetass toob maitseelamuse ja Su keha tänab Sind!

Copy
Tagasi üles