Koalitsioonipartner: kõige loogilisem uus keskkonnaminister oleks Ratas (1)

Copy
RMK ja metsakaitse arutelu Kablis. Jüri Ratas. Tõnis Mölder
RMK ja metsakaitse arutelu Kablis. Jüri Ratas. Tõnis Mölder Foto: Johanna Roos

Keskerakonna teatel peaks keskskonnaminister Tõnis Mölder teatama täna oma tagasiastumisest. Kuigi uue ministrina on välja pakutud mitmeid kandidaate, peetakse kõige loogilisemaks valikuks Jüri Ratast.

Keskerakond teatas, et keskkonnaminister Tõnis Mölder teeb täna poliitilise avalduse. Postimehele Mölder oma võimalikku lahkumist kinnitada ei soovinud, paludes ära oodata tänase pressikonverentsi. 

Uue ministriga seoses on mitmeid spekulatsioone. Välja on käidud praeguse rahanduskomisjoni esimehe Erki Savisaare ja teisipäeval Pärnu linnavolikogu esimeheks valitud Andrei Korobeiniku nimi. Korobeinik kinnitas Postimehele, et tema keskkonnaministriks saada ei soovi. Savisaare intervjuust rahvusringhäälingule tema võimalikust ministrimetist midagi täpsemat ei selgunud.

Koalitsioonipartnerid peavad praeguses olukorras kõige loogilisemaks valikuks Keskerakonna esimeest Jüri Ratast, kuna pidevalt on kurdetud selle üle, et võimuerakonna juht ei kuulu valitsusse. Spekuleeritud on ka teiste võimalike vangerduste üle Keskerakonna ministrite vahel, et võimaldada Ratasele mõni muu ministri koht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles