Uus linnavalitsus alustab tööd 26. novembril

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Linnavalitsuse hoone.
Linnavalitsuse hoone. Foto: Madis Veltman

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul valitakse homme linnavolikogu esimees ning nädala pärast pannakse paika ka linnapea ja abilinnapead.

«Homme on esimene volikogu istung, mille põhipunkt on volikogu esimehe valimine. Järgmisel nädalal ehk 25. novembril valib volikogu linnapead ja abilinnapead. Juba 26. novembril alustab uus linnavalitsus tööd. Täna ma veel ei oska öelda, kes on linnavalitsuse liikmed koalitsioonipartneri ehk sotsiaaldemokraatide poolt,» rääkis Kõlvart linnavalitsuse pressikonverentsil.

«Keskerakonnal on olemas arusaam, kes peaksid linnavalitsuses jätkama, selle tahame täna õhtul ametlikult kinnitada. Loodame, et ka SDE annab täna ametlikult meile teada, kes on linnavolikogu esimehe ja linnavalitsuse liikmete kandidaadid,» lisas ta.

Kõlvarti sõnul ootab linnavalitsuse uut koosseisu intensiivne ja pingeline start, sest kohe tuleb hakata tegelema järgmise aasta eelarve ning selle aasta lisaeelarvega. «Tõenäoliselt me ei jõua enne jõule eelarve menetlust lõpetada. See tähendab, et meid ootab vähemalt üks täiendav linnavolikogu istung pärast jõule,» lausus Kõlvart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles