Ettevaatust liikluses: teed muutuvad libedaks, Viitnal sõitis kraavi viis autot

BNS
Copy
Libedus.
Libedus. Foto: Liis Treimann

Transpordiamet hoiatab, et teed muutuvad õhtu edenedes miinuskraadide toel libedaks. Lääne-Virumaal sõitis täna õhtul libeduse tõttu teelt välja viis autot, üks sõiduk rullus üle katuse.

Täna kell 19.05 sai politsei teate, et Lääne-Virumaal Kadrina vallas Viitna külas on libeduse tõttu teelt välja sõitnud viis sõiduautot.

Õnnetustes keegi vigastada ei saanud. Sündmuskohal on liiklus hetkel häiritud.

Kell 18.20 anti teada Lääne-Virumaal Aluvere külas üle katuse rullunud BMW-st. Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus libeduse tõttu.

Kiirabi toimetas autos viibinud lapse ja naise tervisekontrolliks haiglasse.

Transpordiameti teatel on õhtul riigi põhi- ja tugimaanteed valdavalt soolaniisked või soolamärjad, paiguti kuivad. Teetemperatuur on taeva selginedes langenud alates Põhja-Eestist miinuspoolele, vaid Kagu-Eestis on veel temperatuur 0-kraadi juures. Päeval kohati üle Eesti maha sadanud kerged sademed on teetemperatuuri jahtudes muutnud teed libedaks. Eriti tähelepanelik tuleks liiklejatel olla Põhja- ja Kirde-Eesti piirkonna teedel.

Prognoosi kohaselt jätkub öösel alates Põhja-Eestist ilma selginemine. Öö hakul sajab mõnel pool hooti lund ja lörtsi, suurema tõenäosusega mandri lõuna- ja idapoolses servas. Õhu- ja teetemperatuur on miinuspoolel, rannikul on paiguti õhutemperatuur plusspoolel. Teedel on jätkuvalt suur libeduse oht mis püsib hommikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles