New York saab endale krüptoraha

Change
Copy
Foto: Change

Linn, mis kunagi ei maga, saab peatselt endale oma krüptoraha. Just sellist plaani on ellu viimas New Yorgi äsja valitud linnapea, kes tahab krüptoraha kaudu linnale lisaväärtust luua.

New Yorgi oma krüptoraha

Ühe ikoonilisema linnana tuntud New York paistab silma uue innovaatilise projektiga - nimelt andis vastvalitud linnapea teada soovist saada linnale oma krüptoraha. Sellest haaras kinni CityCoini krüptoraha projekt, kelle abiga on New Yorgil nüüd oma NYCCoin. Uut krüptovaluutat saavad kaevandada või osta kõik, kes soovivad New Yorki toetada, teenides samal ajal preemiaid Stacks (STX) protokolli kaudu. Osa kaevandatavast krüptorahast liigub linna kassasse, kus kohalik omavalitsus saab raha enda äranägemise järgi kasutada.

Suur Õun ei ole siiski esimene, kes oma krüptorahaga uhkustada saab. Selle aasta augustis võttis Miami käiku samale platvormile loodud MiamiCoini. CityCoini blogipostituses lisati, et MiamiCoin on linnale vähem kui kolme kuuga teeninud ligikaudu 20 miljonit dollarit.

Krüptomeelne meer

Demokraat Eric Adams, kes valiti 2. novembril uueks New Yorgi linnapeaks, on üheks oma kampaania väljundiks võtnud krüptorahade propageerimise. Selle tõestuseks andis mees teada, et soovib oma uue ameti esimesed kolm palka saada just bitcoinides. Veel lisas ta, et NYC saab olema krüptovaluutatööstuse ja teiste kiiresti kasvavate uuenduslike tööstusharude keskuseks.

Adams vastas sellega Miami äsja tagasivalitud linnapeale Francis Suarezele, kes säutsus varasemalt, et soovib palka samuti bitcoinides. Suarez omakorda sai innustust krüptopodcaster Anthony Pompliano küsimusest, et milline USA poliitik oleks esimene, kes hakkab palka saama krüptovaluutas.

Tuntumad krüptorahad Change’i investeerimisrakenduses

Krüptorahadesse investeerimine on kiire ja mugav tänu algajasõbralikule investeerimisrakendusele Change. Change’i äpis saab osta ja müüa rohkem kui 30 populaarsemat krüptovaluutat, nende hulgas tuntud nimed nagu Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Polkadot jpt. Change’i rakendusega on võimalik siduda ka VISA deebetkaardi, millega saab tasuda kõikide VISA-t aktsepteeritavate kaupmeeste juures üle maailma.

Alusta investeerimist ja laadi alla Change’i äpp

Copy
Tagasi üles