Surnuna leitud naise kadumisega seoses on vahi all kaks kahtlustatavat

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
2018. aastal otsisid vabatahtlikud ja politsei koos ühte kadunud isikut.
2018. aastal otsisid vabatahtlikud ja politsei koos ühte kadunud isikut. Foto: KRISTJAN TEEDEMA/

Novembri algul Alutaguse vallas kadunuks jäänud Maie leiti kolmapäeva hilisõhtul surnuna Põhja-Sakala vallast. Kriminaalmenetlus kolme kahtlustatavaga aga jätkub.  

49-aastast Maiet ei olnud nähtud alates 2. novembrist, ka lähedased ei saanud temaga enam kontakti. Paar nädalat hiljem alustati kriminaalmenetlust, kuna kahtlustati temalt vabaduse võtmist. 

Praegu keskendub kriminaalmenetlus kolmele kahtlusalusele, kes olid Maie tuttavad: 42-aastane mees, 64-aastane naine ning 27-aastane mees. Kaks viimast viibivad prokuratuuri taotlusel ka vahi all.

Viru ringkonnaprokuratuuri prokuröri Liina Pikma sõnul tegid Maie leidmiseks väga palju tööd politseinikud kõikidest prefektuuridest ning SA Kadunud vabatahtlikud otsisid Maiet aktiivselt.

«Nüüd on meie ülesanne kriminaalmenetluse käigus selgitada välja kõik üksikasjad, mis seda juhtumit puudutavad ja saada selgus, millised sündmused naise surmani viisid,» sõnas Pikma.

Jõhvi politseijaoskonna juhi Andreas Kliimanti sõnul on Maie kadumise puhul tegemist keerulise juhtumiga. 

«Info, et naise kadumise taga võib olla kuritegu, selgus uurijate töö tulemusena mõni päev pärast naise kadumist, ning kohe algatati ka kriminaalmenetlus. Politseinikud kontrollisid võimalikke teadaolevaid asukohti, suhtlesid lähedastega, uurisid turvakaameraid ja sõidukeid, et leida naise asukohale viitavaid juhtnööre ja jälgi,» selgitas Kliimant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles