Selgunud on eestlaste armastatuim komm (2)

Copy
Maiuspala kommikarbi kujundus püsib aastakümneid samana.
Maiuspala kommikarbi kujundus püsib aastakümneid samana. Foto: Toomas Tatar

Eesti suurim maiustustetootja Kalev viis 215. juubeliaasta tähistamiseks läbi rahvahääletuse, et välja selgitada, millised nende maiustused on eestimaalaste seas kõige rohkem armastatud. Ülekaalukalt võitsid Kalevi klassikaline trühvel ja Maiuspala kommid.

Rahvahääletusel osales ligi 10 000 inimest, enim hääli said Kalevi klassikaline trühvel ja Maiuspala kommid, vastavalt 985 häält ja 847 häält. Favoriitidel olid kannul Kalevi tervete metsapähklitega piimašokolaad 543 häälega, kommid Kirju Koer 403 häälega ning Kalevi valge šokolaad õhitud riisi ja mustikaga 417 häälega.

Kalevi turundusjuhi Kätlin Sepa sõnul on Kalevi tooteportfellis ligi 200 erinevat maiustust erinevatele maitse-eelistusele. Oma lemmikute Kalevi maiustuste poolt sai hääletada valides ühe toote eelvalikusse pääsenud maiustuste seast. Kui oma lemmikut välja toodud valikutest ei leidnud, oli võimalik enda lemmik ka ise kirja panna. «Inimeste endi välja pakutud toodetest said enim hääli Mesikäpa tooted, erinevad martsipanid ja kommikarp Kannel,» lisas Sepp.

Kõigi hääletajate seas loositi välja kokku kaks Kalevi kingikoti saajat ning üks peaauhinna võitja, kes sai kastitäie ise enda poolt lemmikuks valitud toodet, milleks võitjal oli Kalevi india pähkel kakaos.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles