Tallinna volikogu revisjonikomisjoni hakkab juhtima Urmas Reinsalu

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
Otse Postimehest: Urmas Reinsalu
Otse Postimehest: Urmas Reinsalu Foto: Andres Haabu

Tallinna volikogu valis neljapäeval revisjonikomisjoni juhiks opositsioonisaadik Urmas Reinsalu (Isamaa), aseesimeheks valiti volikogu esimees Jevgeni Ossinovski (SDE).

Urmas Reinsalu sõnul on kõige olulisem anda edasi signaal, et linna juhtimise raskuskese on volikogus. «Ma loodan, et kui meil on koalitsioonivalitsus, siis me suudame seda kultuuri ka kujundada,» sõnas ta. Reinsalu arvates tuleb revisjonikomisjoni tööplaan arutada läbi kõigi fraktsioonidega ja kehtestada ka uued tööpõhimõtted.

«Tallinna puhul on tegemist väga suur organisatsiooniga ja linnakodanike huvides on, et seda juhitaks tulemuslikult, õiglaselt ja mis on kõige olulisem – ausalt. Kuna korruptsioonijuhtumeid on linnaorganisatsioonis olnud palju, siis revisjonikomisjoni ülesanne on seista selle eest, et linnakodanike raha kasutamine oleks korrektne,» sõnas Reinsalu. Ta avaldas lootust, et selle koosseisu revisjonikomisjon keskendub raamatupidamislike ja finantsauditite kõrva ka tulemusauditile. «Tähtis on, et me hindaksime seda kui hästi ja õiglaselt on korraldatud avalike teenuste pakkumine Tallinna linnas,» täpsustas Reinsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles