Ida-Virumaal nõudis ränk avarii inimelu

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voka ristmikul toimunud avarii nõudis inimelu.
Voka ristmikul toimunud avarii nõudis inimelu. Foto: Ida prefektuur

Täna hommikul juhtus Ida-Virumaal Voka ristmikul avarii, kus hukkus üks inimene.

Ida prefektuuri juhtimiskeskus sai teate Tallinna-Narva maantee 175. kilomeetril juhtunud kahe sõiduauto kokkupõrkest kell 9.06.

Õnnetuses osalesid sõiduautod Audi A6 ja Mitsubishi Space Runner.  Esialgsetel andmetel oli õnnetuse põhjustajaks Mitsubishi, mis liikus Jõhvist Narva suunas. Mitsubishi sattus külglibisemisse ja kaldus vastassuunavööndisse. Narvast Jõhvi suunas liikunud Audi A6 sõitis tema sõiduritta kaldunud Mitsubishile külje pealt sisse.

Sõiduautos Mitsubishi Space Runner oli kokku kolm inimest, kellest hukkus üks, tagumisel istmel olnud 42aastane mees. Mitsubishis olnud kõrvalistuja 36aastane naine ja juht, 64aastane mees, viidi sündmuskohalt kiirabiga ära. 36aastane naine sai õnnetuses raskeid vigastusi.

Audi roolis olnud 50aastane mees viidi samuti traumapunkti. Politsei paneb siinkohal liiklejaile südamele valida praegustes muutlikes ilmastikuoludes õige sõidukiirus ning vastavad sõiduvõtted. Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab uurimine.

Sündmuskohal oli liiklus mitu tundi häiritud. Maanteeinfokeskuse teatel on õnnetuse piirkonnas on teekate libe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles